Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиСценарій другого сезону «Ранкового шоу» перепишуть, хоча зняли вже дві серії

Щоб показати поточну ситуацію у світі

Сценарій другого сезону серіалу «Ранкове шоу» від Apple TV+ перепишуть. Про це виданню Deadline розповів актор Марк Дюпласс, який у серіалі зіграв продюсера Чіпа Блека.

За його словами, творці серіалу переписуватимуть його, щоб відобразити поточну ситуацію у світі. Він додав, що те ж робили з першим сезоном у відповідь на рух #MeToo проти сексуального насильства.

«Ми зняли два епізоди, перш ніж зйомки припинилися через пандемію. Але я знаю, що другий сезон також переписують. Це божевілля, адже те ж відбувалося з першим сезоном. Тоді в них був готовий сценарій, але вони переписали все, щоб включити рух #MeToo. Тож тепер ми маємо справу з іншим більшим, глобальним явищем. Я не знаю, що саме вони роблять, але знаю, що вони переписують сценарій», − сказав актор.

Актор отримав номінацію на «Еммі» за роль другого плану. Крім нього, на нагороду номіновані Дженніфер Еністон і Стів Карелл. Водночас не номінували акторів Різ Візерспун, Гугу Мбата-Роу, Карен Піттмен і Дешона Террі.

 «Ранкове шоу» − серіал, який розповідає про ранкове шоу на одному з каналів, яке ведуть Алекс Леві та Мітч Кесслер (їх зіграли Дженніфер Еністон і Стів Карелл). Проте Мітча звинувачують у сексуальних домаганнях і звільняють, а місце Алекси Леві може зайняти нова молодша ведуча.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.