Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиЕмма Корін відповіла на критику королівської сім'ї щодо 4 сезону «Корони»

Під час інтерв’ю в шоу Tamron Hall

Виконавиця ролі принцеси Діани в 4 сезоні серіалу «Корона» Емма Коррін відреагувала на негативну реакцію з боку королівської сім’ї щодо нових епізодів. Відбулося це під час інтерв’ю в шоу Tamron Hall.

На питання, як Коррін реагує на критику «людей, приближених до королівської сім’ї», акторка відповіла, що розуміє таку реакцію, адже події з принцесою Діаною трапилися не так давно й уся ситуація, описана в серіалі, усе ще добре пам’ятається.

«Усі (актори й акторки– ред.) в «Короні» намагаються нагадувати глядачам, що серіал є значною мірою вигаданий. Звісно, є підґрунтя й факти, але сценарій Пітера Моргана вигаданий. Водночас я розумію, чому люди засмучені. Це – історія… Усі актори намагаються донести людям думку, що ми підходимо до цього як до створених (авторами серіалу – ред.) персонажів», – сказала Коррін.

Нагадаємо, 4 сезон «Корони» фокусується на шлюбі принцеси Діани й принца Чарльза. Зокрема, у серіалі висвітлені й проблеми їхніх стосунків. Саме деякі нюанси взаємин Чарльза й Діани викликали невдоволення в королівської сім’ї.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.