Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиНове ім’я: акторка Емма Коррін

Нове ім’я: акторка Емма Коррін — Серіали на Wonderzine

Яка втілює образ однієї з найвизначніших жінок в історії Британії

У РУБРИЦІ «НОВЕ ІМ’Я» ми розповідаємо про перспективних акторів, музикантів, режисерів та інших творчих людей, імена яких усе частіше з’являються в стрічках соцмереж і на сторінках журналів.

Емма Коррін


Хто це: англійська акторка, відома за роллю принцеси Діани в 4 сезоні серіалу «Корона»

Минулого тижня на Netflix вийшов 4 сезон «Корони» – серіалу про життя британської королівської сім’ї. У новому сезоні події розгортаються у 80-х роках. Цей період припадає на прем’єрство Маргарет Тетчер, яку зіграла Джилліан Андерсон.

Однією з центральних сюжетних ліній є історія стосунків принца Чарльза й принцеси Діани, яку грає 24-річна англійська акторка Емма Коррін. У серіалі Коррін утілює образ Діани в період з 16 до 28 років, що охоплює знайомство з Чарльзом, початок стосунків, весілля й народження дітей – Вільяма та Гаррі.

До проривної ролі в «Короні» Коррін з’являлася всього в кількох проєктах. Акторка знялась у серіалі «Пенніворт» за мотивами коміксів DC і дебютувала у повнометражному кіно в комедійній драмі «Міс Погана поведінка».

Зараз про Коррін говорить увесь світ: вона стала героїнею жовтневої обкладинки британського Vogue та ввійшла в перелік перспективних молодих зірок за версією The Hollywood Reporter. «Емма – блискучий талант… Окрім того, що вона має невинність і красу молодої Діани, у неї також є широкий акторський діапазон, щоб зобразити непересічну жінку, яка пройшла шлях від невідомого підлітка до найвизначнішої жінки свого покоління», – говорить про Корінн шоуранер серіалу Пітер Морган.

Емма, як і свого часу принцеса Діана, і досі не може звикнути до своєї раптової слави. «Нещодавно подруга надіслала мені фото величезного білборда з рекламою «Корони» зі мною, Джилліан Андерсон та Олівією Колман, і я просто не могла в це повірити», – розповідає акторка в одному з інтерв'ю. 

Дівчина каже, що відчуває велику відповідальність, покладену на неї разом із роллю Діани, але намагається бодай якось від цього абстрагуватися. «Заземлятися» Коррін допомагає улюблений собака Спенсер, фото якого акторка часто публікує у своєму інстаграмі. Спенспер став зіркою разом зі своєю хазяйкою: днями мережею розлетілась історія про те, як за собакою доглядав Гаррі Стайлз.

У наступному сезоні роль Діани перейде акторці Елізабет Дебікі. Але ми впевнені, що ще точно почуємо про Емму, і чекатимемо на її нові проєкти.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.