Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиНове ім’я: зірка серіалу «Бріджертони» Фібі Діневор

Нове ім’я: зірка серіалу «Бріджертони» Фібі Діневор — Серіали на Wonderzine

Виконавиця ролі Дафни в новому хіті Netflix

У РУБРИЦІ «НОВЕ ІМ’Я» ми розповідаємо про перспективних акторів, музикантів, режисерів та інших творчих людей, імена яких усе частіше з’являються у стрічках соцмереж і на сторінках журналів.

Фібі Діневор


хто це: акторка, виконавиця ролі Дафни в серіалі «Бріджертони»

Наприкінці грудня на Netflix вийшов новий проєкт Шонди Раймс – продюсерки та сценаристки, яка подарувала нам «Анатомію Грей», «Скандал» та «Як уникнути покарання за вбивство».

Серіал «Бріджертони» (Brigerton), який називають «Пліткаркою» епохи Регенства», знятий за циклом романів Джулії Квінн. Дія костюмованої драми розгортається в Лондоні, у 1813 році. У центрі сюжету – родина овдовілої леді Бріджертон з її вісьмома дітьми. Старша донька – Дафна Бріджертон – дебютує на «ярмарку наречених», де знайомиться з герцогом Саймоном Бассетом. Особисте життя дівчини та інших членів вищого світу опиняється під прицілом леді Віслдаун – авторки анонімних колонок із плітками.

Головну роль у «Бріджертонах» зіграла англійка Фібі Діневор. Для 25-річної акторки це перша головна роль, але не перший багатосерійний проєкт. Раніше Фібі знімалась у костюмованих драмах BBC («Селище» та «Епоха Дікенса») і кримінальному серіалі «Великий куш» за мотивами фільму Гая Річі. Також Діневор можна побачити в серіалі «Юна» – романтичній комедії Даррена Стара, творця серіалів «Секс і місто» та «Емілі в Парижі».

Фібі походить із родини кінематографістів: її мама – зірка серіалу «Вулиця коронації», а тато – сценарист. «Стосунки в нашій родині такі ж міцні, як у Бріджертонів, – ділиться Діневор. – Мої батьки – це дивовижна система підтримки». На час локдауну акторка навіть повернулася до батьківського дому у графстві Чешир, де складала пазли, медитувала та знімала TikTok-відео разом із молодшою сестрою.

Для Фібі, яка в юному віці зачитувалася романами Джейн Остін, пропозиція перевтілитися в героїню епохи Регенства була справді особливою. Не в останню чергу й через те, що продюсеркою «Бріджертонів» стала Шонда Раймс. «Я велика фанатка «Скандалу» та «Анатомії Грей», і мене захоплює, що герої Шонди завжди багатовимірні, особливо жінки», – пояснює Фібі. – «Я знала, що це буде нетипова костюмована драма, де жіночі персонажі матимуть справжню силу й будуть дійсно цікавими та динамічними».

На запитання про те, чого вона навчилась у своєї героїні, акторка відповідає: «Сили та сміливості робити те, що вважаєш правильним, іти за покликом серця й не дослухатися до чужої думки». Жартома додає: «А ще на зйомках я зрозуміла, що танцюю краще, ніж думала!».

Зараз Діневор пожинає плоди своєї роботи над «Бріджертонами»: знайомиться з фанатами, роздає інтерв’ю та знімається у фотосесіях для глянцевих видань. Кадри з останніх можна побачити в інстаграмі дівчини, де вона також публікує бекстейджі зі зйомок, фото з родиною та висловлюється на тему прав жінок.

У майбутньому Фібі мріє знятися в Девіда Лінча й Демьєна Шазелла, режисера її улюбленого фільму «Ла-Ла Ленд». Також хоче попрацювати з Кейт Бланшетт і Меріл Стріп, якою захоплюється із самого дитинства.

Радимо підписатися на акаунт Фібі, щоби не пропустити анонсів наступних проєктів – упевнені, їх у цієї акторки попереду чимало.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.