Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиFKA Twigs зніме серіал про бойові мистецтва

Від телеканалу FX

Співачка FKA Twigs анонсувала серіал про бойові мистецтва. Про новий проєкт виконавиця розповіла в інтерв’ю журналу The Face.

«Я проводила багато досліджень щодо того, як пов’язані спільнота темношкірих і представники китайських бойових мистецтв. І вони насправді мають глибокий зв’язок... Це стосується також і музики: Wu-Tang Clan (реп-гурт – ред.) зібрався майже завдяки єдиноборствам», – сказала в інтерв’ю співачка.

Вона також розповіла, що в новому серіалі події розгортатимуться довкола «аутсайдерів», які вочевидь і навчатимуться бойовим мистецтвам. Інших деталей співачка не розповіла. Поки не відомо, у якій саме ролі виступить сама FKA Twigs. Проте за попередньою інформацією, виробництвом серіалу займатиметься телеканал FX.

Нагадаємо, FKA Twigs нещодавно поділилася новими подробицями інциденту із Шаєю Лабафом. Зокрема, у телевізійному інтерв’ю співачка розповіла, що вважає недоречним питання «чому раніше не пішла?», а також розповіла, що страждає на ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) після насильства, яке їй довелося пережити в стосунках із Лабафом.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.