Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Серіали31 серіал, на який ми чекаємо цього літа

31 серіал, на який ми чекаємо цього літа — Серіали на Wonderzine

Перезапуск «Пліткарки» та нова драма з Ніколь Кідман

Якщо ви вже подужали всі серіали весни, переглянули Sexify та почали вдруге переглядати «Бріджертонів», час складати плани на літо. Розповідаємо, що нового дивитися влітку та на повернення яких серіалів чекати.

Нові серіали

Історія Лісі

Lisey’s Story

Коли: 4 червня

Де: Apple TV+

Lisey’s Story – адаптація роману Стівена Кінга, який автор вважає одним зі своїх улюблених. За сюжетом, вдова відомого письменника опиняється в центрі уваги сталкера, одержимого творчістю її чоловіка.

Історія частково автобіографічна: 1999 року Стівен Кінг потрапив до аварії й отримав тяжкі травми. Поки письменник був у лікарні, його дружина Табіта вирішила перепланувати його кабінет і сховала всі речі чоловіка в коробки. Коли Кінг повернувся, то побачив, як би студія виглядала після його смерті.

Головну роль у серіалі зіграла Джуліанн Мур. Режисером «Історії Лісі» став Пабло Ларраїн («Джекі»), який зараз працює над байопіком принцеси Діани «Спенсер», а сценарій до серіалу писав сам Кінг.

Солодкоїжка

Sweet Tooth

Коли: 4 червня

Де: Netflix

Гас – хлопчик з оленячими рогами на голові, який мешкає у глибині лісу зі своїм батьком. Гаса й інших дітей-гібридів намагаються винищити, адже, за однією з версій, вони є чи то причиною, чи то результатом поширення страшного вірусу. Одного дня, коли Гаса знаходять мисливці за гібридами, дитину рятує чоловік, на ім’я Джеперд. Він погоджується супроводжувати хлопця на шляху до безпечного місця, де переховуються інші гібриди.

Серіал, спродюсований Робертом Дауні-молодшим і Сьюзан Дауні, є адаптацією коміксу DC. Батька Солодкоїжки грає Вілл Форте («Остання людина на Землі»), а його супутника – Нонсо Анозі («Гра престолів»).

Локі

Loki

Коли: 9 червня

Де: Disney+

Локі знову всіх надурив: після «смерті» в останній частині «Месників» бог брехні повертається до життя – щоправда, не без проблем. Оскільки брат Тора порушив хід часу, його кидають до в’язниці та ставлять перед вибором: або він допоможе світові впоратися з великою загрозою, або його просто «зітруть» з історії.

До ролі Локі повернеться Том Хіддлстон, а його наглядача з організації «Управління часовими змінами» зіграє Оуен Вілсон. За сценарій проєкту відповідає Майкл Волдрон, який також працює над сиквелом «Доктора Стренджа».

«Локі» – третій серіал Marvel Studios для Disney+. Раніше ми розповідали про «Ванда/Віжн» і «Сокіл і Зимовий солдат».

Headspace: Розвантаж свою свідомість

Headspace: Unwind Your Mind

Коли: 15 червня

Де: Netflix

Творці Headspace, популярного додатка для медитації, продовжують тестувати нові формати. У новому спільному проєкті з Netflix глядачам запропонують три інтерактивні програми («Медитація», «Релакс» або «Сон»), які можна буде персоналізувати залежно до вашого настрою та стану.

Досягти дзену допомагатиме вже знайомий голос Енді Паддікомба, співзасновника Headspace, який раніше був тибетським монахом. Переконатися, чи працюють для вас Netflix-медитації, можна за попередніми частинами цієї колаборації – Headspace Guide to Meditation і Headspace Guide to Sleep.

У ритмі життя

Physical

Коли: 18 червня

Де: Apple TV+

Можна скільки завгодно іронізувати з комбо купальника й лосин, але аеробіка справді була розрадою для багатьох жінок.

Дія нового серіалу Apple TV+ розгортається в Сан-Дієго 80-х років, незадовго до буму на домашні тренування у стилі Джейн Фонди. Головна героїня Шейла (Роуз Бірн) потурає своєму чоловікові, але за зачиненими дверима проклинає образ зразкової дружини й мами.

Жінка знаходить вихід у заняттях аеробікою: в залі вона почувається вільною від чужих очікувань. Заручившись підтримкою подруги, Шейла вирішує перетворити хобі на справу свого життя й починає продавати касети із власними тренуваннями.

Шоуранеркою серіалу стала Енні Вайзман («Відчайдушні домогосподарки»), а режисером – Крейг Ґіллеспі («Круелла»).

Кевін може піти на х**

Kevin Can F**k Himself

Коли: 20 червня

Де: AMC

Від любові до ненависті – кілька років страждань. Елісон – ідеальна домогосподарка, яка прислужує чоловікові й терпить його кпини. Та одного дня жінка вирішує, що більше не може так жити й готова вбити Кевіна.

Головну героїню зіграє Енні Мерфі, зірка «Шіттс Крік» і володарка «Еммі». Сцени з подружнього життя Елісон і Кевіна стилізують під класичний ситком, як це раніше робили в серіалі «Ванда/Віжн».

Монстри на роботі

Monsters at Work

Коли: 2 липня

Де: Disney+

«Корпорація монстрів» повертається у форматі серіалу. Монстрополіс тепер наповнений сміхом, а не страхами, а механік Тайлор мріє працювати зі своїми кумирами – Майком Вазовскі та Саллі.

Пліткарка

Gossip Girl

Коли: 8 липня

Де: HBO Max

Ми свідомо віднесли перезапуск Gossip Girl до нових серіалів, аби не тішити вас надіями на повернення Блер і Серени.

Серіал розповідатиме про нове покоління нью-йоркських підлітків, які, втім, так само потерпають від підступів «Пліткарки». От тільки тепер Gossip Girl – це не просто блогер(ка), а ціла соціальна платформа із просунутими методами спостереження.

За проєкт відповідає та сама команда (Джошуа Сафран, Стефані Севедж і Джош Шварц), а от акторський склад став більш різноманітним. Тепер в основному касті є темношкірі актори та представники ЛГБТ-спільноти.

Білий лотос

The White Lotus

Коли: 11 липня

Де: HBO

Мінісеріал HBO пропонує сатиричний погляд на модні курорти та їхніх гостей. «Білий лотос» – назва «ексклюзивного» резорту на Гаваях. На перший погляд, місце здається райським куточком, але навіть у найбільш люб’язного персоналу та зразкових туристів є свої скелети в шафах.

У касті «Білого лотосу» – Сідні Свіні («Ейфорія»), Александра Даддаріо («Справжній детектив») і Джейк Лейсі («Дівчата»). За проєкт відповідає Майк Вайт, автор серіалу «Просвітлена» з Лорою Дерн.

Наомі Осака

Naomi Osaka

Коли: 13 липня

Де: Netflix

Наомі Осака – друга ракетка світу, найбільш високооплачувана атлетка 2020 року й одна з головних ньюзмейкерок у світі спорту. Лише за останні кілька місяців тенісистка встигла анонсувати запуск власного б’юті-бренда, зробити колаборацію з Nike та знятися з турніру заради свого ментального здоров’я.

У документальному серіалі від Netflix Осака досліджуватиме своє коріння: донька японки та гаїтянця, вона народилася в Японії та переїхала до Штатів у віці трьох років. Глядачі зможуть простежити підготовку Наомі до Олімпіади в Токіо та дізнатися більше про її професійне й особисте життя.

Шмігадун!

Schmigadoon!

Коли: 16 липня

Де: Apple TV+

Мелісса та Джош потрапляють до магічного містечка та стають героями класичного мюзиклу. Вирватися з його декорацій пара може лише за однієї умови: якщо знайде справжнє кохання.

Назва й концепція серіалу відсилають до бродвейського мюзиклу «Брігадун» 1947 року. У головних ролях – Кіган-Майкл Кі («Випускний», «Кі та Піл») і Сесілі Стронг (Saturday Night Live). 

Містер Корман

Mr. Corman

Коли: 6 серпня

Де: Apple TV+

«Містер Корман» – авторський проєкт Джозефа Гордона-Левітта. Зірка «Початку» й «500 днів літа» зіграє головну роль у серіалі та буде його режисером, сценаристом і продюсером.

Джош Корман – учитель молодшої школи, який мріяв стати митцем, але не зміг побудувати кар’єру в музиці. Він ділить житло із другом дитинства й тяжко переживає розставання з нареченою. Корман знає, що йому є за що бути вдячним, але страждає від тривожності та самотності.

Дев’ять незнайомців

Nine Perfect Strangers

Коли: 18 серпня

Де: Hulu

«Дев’ять незнайомців» – новий серіал за бестселером Ліян Моріарті, авторки «Великої маленької брехні». За проєкт відповідає Девід Е. Келлі, який раніше адаптував Big Little Lies і працював над серіалом «Відіграти назад».

За сюжетом, дев’ять незнайомців з’їжджаються на дорогий ретрит, де їм обіцяють «повну трансформацію тіла та свідомості». Кожен із гостей прагне забути своє минуле (хтось – розлучення, хтось – втрату дитини), але ще не усвідомлює, якою ціною це доведеться зробити.

Керує ретритом таємнича жінка Маша, яку грає Ніколь Кідман. Також у касті Мелісса Маккарті, Люк Еванс і Майкл Шеннон.

Кафедра

The Chair

Коли: 20 серпня

Де: Netflix

Якщо ви вже скучили за Сандрою Оу з «Убивчої Єви», додайте в календар її наступний проєкт. У комедійному серіалі «Кафедра» Оу гратиме першу жінку на посаді завідувачки кафедри англійської мови в університеті Пембрук. У тизері серіалу йдеться, що призначення професорки – чи не останній шанс врятувати «корабель, який іде до дна».

У будинку одні вбивства

Only Murders in the Building

Коли: 31 серпня

Де: Hulu

Культовий дует Стіва Мартіна й Мартіна Шорта знову на екранах. Для нового серіалу Hulu коміки об’єднаються із Селеною Гомез. Трійця гратиме сусідів, які беруться з’ясовувати обставини злочину, що стався в їхньому будинку, та паралельно записують true crime подкаст про своє розслідування.

Доктор Смерть

Dr. Death

Коли: TBA

Де: Peacock

Серіал за мотивами популярного true crime подкасту розповідає про нейрохірурга Крістофера Данча (Джошуа Джексон), який свідомо калічив пацієнтів під час операцій. Коли кількість жертв досягла позначки, яку вже не спишеш на випадковість, колеги Данча (Алек Болдвін і Крістіан Слейтер) об’єдналися проти лікаря, щоб притягнути його до відповідальності.

Серіали, які повертаються

Чому жінки вбивають

Why Women Kill

Друга частина нашумілої антології Paramount+ із новими героїнями.

Сезон: 2

Коли: 3 червня

Трейлер

Почувайся добре

Feel Good

Продовження серіалу стендап-комікеси Мей Мартін про стосунки з дівчиною та боротьбу з наркозалежністю.

Сезон: 2

Коли: 4 червня

Трейлер

Бетті

Betty

Новий сезон підліткового серіалу HBO про дівчат-скейтбордисток у Нью-Йорку.

Сезон: 2 сезон

Коли: 11 червня

Тизер

Вдома до темряви

Home Before Dark

Серіал Apple TV+ про дівчинку, яка йде за стопами батька-журналіста й розслідує злочини в маленькому містечку.

Сезон: 2

Коли: 11 червня

Трейлер

Люпен

Lupin

5 нових епізодів французького серіалу про талановитого грабіжника.

Сезон: 2 частина 1 сезону

Коли: 11 червня

Трейлер

Тука та Берті

Tuca & Bertie

Анімаційний ситком про пташок-сусідок в озвучці Тіффані Хеддіш та Алі Вонг.

Сезон: 2

Коли: 14 червня

Трейлер

АйКарлі

iCarly

Відродження хіта Nickelodeon про дівчину, яка разом із друзями знімає розважальне вебшоу.

Сезон: повернення після 9-річної перерви

Коли: 17 червня

Трейлер

Рік і Морті

Rick & Morty

Повернення популярного серіалу про пригоди божевільного вченого та його онука.

Сезон: 5

Коли: 20 червня

Трейлер

Дорослуватий

grown-ish

Новий сезон спін-оффу black-ish про дорослішання Зої та її навчання в коледжі.

Сезон: 4

Коли: 8 липня

Тизер

Чудотворці

Miracle Workers

Третя частина антології з Деніелом Редкліффом і Стівом Бушемі. Цього разу – про священика та бандита.

Сезон: 3

Коли: 13 липня

Тизер

Тед Лассо

Ted Lasso

Продовження комедії Apple TV+ про футбольного тренера у виконанні Джейсона Судейкіса.

Сезон: 2

Коли: 25 липня

Тизер

Рівердейл

Riverdale

Нові епізоди популярної підліткової драми з Лілі Рейнхарт і Коулом Спроусом.

Сезон: 5, повернення після перерви

Коли: серпень

Трейлер

Бруклін 9-9

Brooklyn Nine-Nine

Фінальний сезон ситкому про поліцейський відділ з Енді Сембергом у головній ролі.

Сезон: 8

Коли: 12 серпня

Трейлер

Ходячі мерці

The Walking Dead

Прем’єра фінального сезону серіалу про зомбі-апокаліпсис, який розтягнувся на 11 років.

Сезон: 11

Коли: 22 серпня

Супердівчина

Supergirl

Останні епізоди супергеройського серіалу за коміксом DC із Меліссою Бенойст.

Сезон: 6, повернення після перерви

Коли: 24 серпня

Трейлер

Текст:

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.