Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиНові кадри: сім’я Бріджертонів у продовженні популярного серіалу від Netflix

Уже в березні

Netflix опублікував 7 нових кадрів другого сезону популярного шоу «Бріджертони». Продовження вийде на стримінгу вже 25 березня.

На нових кадрах можна побачити сестер Шарма – Кейт (Симон Ешлі) й Едвіну (Чарітра Чандран), які нещодавно приїхала до Лондона з Індії, а також родину Бріджертонів: Ентоні (Джонатан Бейлі), Бенедікта (Люк Томпсон), Коліна (Люк Ньютон) а також Дафну (Фібі Діневор) й Елоїз (Кладія Джессі). Ще один кадр показує сім’ю Феверингтон: Пенелопу (Нікола Кохлан), Поршу (Поллі Уокер), Пруденс (Бессі Картер) і Філіппу (Геррієт Кейнс), які прибувають на бал.

Новий сезон заснований на другій книзі циклу Джулії Квінн The Viscount Who Loved Me («Віконт, який мене любив»), що розповідає про пошуки кохання Ентоні Бріджертона (Джонатан Бейлі). За сюжетом, Ентоні починає проявляти інтерес до Едвіни Шарми (Чарітра Чандран), яка нещодавно приїхала до Лондона з Індії разом із сім’єю. Однак сестра Едвіни Кейт (Симон Ешлі) виявляє справжню природу його намірів і вирішує зробити все, що в її силах, щоб зупинити союз. Зрештою суперечки Кейт та Ентоні лише зближують їх, ускладнюючи справу з обох сторін.

Виконавчою продюсеркою серіалу виступає Шонда Раймс («Анатомія Грей», «Як уникнути покарання за вбивство»), шоураннером – Кріс Ван Дюсен.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.