Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиСара Джессіка Паркер розповіла, що Кім Кетролл не з’явиться в продовженні «І просто так…»

Автори шоу висловили зацікавленість у зйомках 2 сезону

Сара Джессіка Паркер повідомила, що Кім Кетролл не з’явиться в продовженні «І просто так…», якщо вони будуть знімати другий сезон. Більше про це виконавиця ролі Керрі Бредшоу розповіла в інтерв’ю Variety.

Плани щодо третього фільму «Секс і місто» зірвалися саме через відмову Кетролл повторити свою роль Саманти Джонс. Тоді акторка казала, що вона просто не хотіла повертатися до цієї ролі, хоча інші стверджували, що вона відмовилася, адже студія не відповідала її фінансовим вимогам.

У розмові з Variety Паркер сказала, що через ситуацію з третім фільмом Кеттролл навіть не запропонували роль в «І просто так…» «Ми не зверталися до Кім щодо цього, знаєте. Після того, як ми не зняли фільм, і студія не змогла задовольнити те, що вона хотіла зробити, ми повинні почути її й те, що для неї було важливим. А це не вписувалося в те, що було важливим або потрібним для нас», – сказала Паркер.

Акторка зауважила, що її особисті стосунки з Кетролл не применшують значення образу Саманти Джонс у «Секс і місто». Водночас Джонс часто згадують в «І просто так...». Тепер і Паркер, і шоураннер Майкл Патрік Кінг висловили зацікавленість у розробленні другого сезону серіалу.

«Саманта не пішла. Вона присутня, і, як я думаю, була показана з повагою й елегантністю. Із неї не робили злодійку. Вона була людиною, яка мала почуття щодо стосунків, тому я думаю, що ми знайшли спосіб вирішити це, що був необхідний і важливий для людей, які її любили», – поділилася Паркер.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.