Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПодивимосьГероїні Wonderzine Україна про улюблені фільми й серіали

Героїні Wonderzine Україна про улюблені фільми й серіали — Подивимось на Wonderzine

70 фільмів і серіалів

У рубриці «ПОДИВИМОСЬ» наші героїні розповідають про улюблені фільми та серіали, які хочеться переглядати кілька разів.

Новорічні канікули – хороша для цього можливість, адже в цей час хочеться відпочити за цікавими стрічками й поринути в нові історії. За 2021 рік наш список того, що варто переглянути, збільшився на 70 пунктів. Ділимося ним і з вами.

Анна Бойко

PR-менеджерка

«Працювати в кінопрокаті – це бути «мамою» фільмів. А ще – дивитися їх до старту», – ділиться PR-менеджерка Анна Бойко. І розповідає, як робота в кінодистриб’юторській компанії впливає на смаки та чому кіно – це про великий екран та емоції.

У її списку знайдете щось до душі: від популярних блокбастерів до зворушливих лав-сторі.

Читати

Надя Парфан

РЕЖИСЕРКА

У цьому випуску режисерка Надія Парфан розповіла нам про свою любов до українських фільмів. Пояснила, за що любить «Землю» Довженка та стрічку «Пропала Грамота» Івченка. А також поміркувала про успіх і свою стрічку «Жінки, що грають в ігри».

Читати

Таїсія Куденко

РЕДАКТОРКА

Таїсія завжди казала, що «життя занадто коротке, а опцій на Netflix занадто багато». Тому ми запитали її, які серіали варто дивитися передусім. Так і відкрили для себе «Флібеґ», «Спадкоємців» і ще 7 незабутніх історій.

Читати

Оксана Черкашина

АКТОРКА

«Я завжди навчалася, дивлячись хороші фільми», – говорить акторка Оксана Черкашина. Та згадує, як переглядала стрічки на касетах, уявляла себе героїнею фільму та намагалася відтворити сцену з нього. Тому Оксана склала топ фільмів з її улюбленими жіночими образами: Ізабель Юппер, Тільда Суінтон і Френсіс Макдорманд.

Читати

Наталі Чуловська

ПІАРНИЦЯ

На момент нашої розмови з піарницею Наталі Чуловською в серпні вона вже переглянула 25 серіалів за рік. Коли вона сказала цю цифру, ми подумали, що в неї 30 годин у добі. Тож Наталі поділилася, як їй удається дивитися 17 серіалів одночасно, хто її фаворити серед шоуранерів і які серіали вважає улюбленими.

Читати

Анастасія Бабенко

РЕЖИСЕРКА

Для Wonderzine Україна режисерка Анастасія Бабенко розповіла, чому їй важливо ідентифікувати себе з головною героїнею фільму та через що не любить формулювання «жіноче кіно». А ще поділилася фільмами, дивлячись які можна прожити маленьке життя. У переліку улюблених – німе кіно, скажене роуд-муві і ще 6 стрічок.

Читати

Анна Дацюк

КІНОКРИТИКИНЯ

«Якщо чогось дуже хочеш, то починаєш це робити, попри об’єктивні перешкоди», – сказала Анна Дацюк і стала кінокритикинею. Її улюблені фільми бунтівні. Наприклад, є трансказка Шармана, рок-опера Паркера та підліткова драма Софії Копполи. Під час перегляду точно зарядитеся потрібною енергією.

Читати

Юлія Макгаффі

ГОЛОВНА РЕДАКТОРКА САЙТУ НВ

Для рубрики «Подивимось» редакторка Юлія Макгаффі розповіла про те, чому кіно її ніколи не розчаровує, на відміну від людей. І пояснила, яку стрічку вважає сучасними поетичним кіно й чому ревнує всіх, хто любить Соррентіно. Після розмови захотіли влаштувати марафон імені Альмодовара й передивитися Веса Андерсона, що й зробимо.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.