Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоТест. «Дні червоного прапора»: вгадайте, про що мова?

Як добре ви розбираєтесь в евфемізмах про жіноче тіло?

Тест. «Дні червоного прапора»: вгадайте, про що мова? — Промо на Wonderzine

«Гості на червоних жигулях» і «розкішниця» – довгий час ми соромилися називати речі своїми іменами й, часом, це доходило до абсурду. Тому ми вирішили востаннє посміятися над абсурдними назвами та евфемізмами, якими називали частини жіночого тіла та фізіологію. І забути про них назавжди.

Wonderzine Україна разом із Libresse склали фановий тест на знання абсурдних термінів про жіноче тіло.

Libresse – бренд жіночої гігієни, який належить світовому виробнику товарів гігієни Essity та представлений у близько 150 країнах світу.

Libresse є експертом у жіночій гігієні та знає потреби жінок щодо відчуття комфорту й упевненості в собі, яке неможливе без відчуття безпеки та захисту.

Ось чому Libresse прагне допомагати жінкам жити повним життям і розширювати свої горизонти, руйнуючи табу щодо жіночої інтимної зони та інтимного здоров’я, а також завдяки продуктам, що надають впевненості в собі.

Завдяки унікальній анатомічній формі SecureFit прокладки Libresse повторюють контури тіла та щільно прилягають до жіночої інтимної зони, забезпечуючи надійний захист від протікань. А поглинальний шар – швидке поглинання та відчуття сухості.

Саме тому 97% жінок рекомендують Libresse Ultra*.

Живи сміливіше!

*Згідно з даними онлайн-дослідження ТОВ «Дігдата», проведеного в квітні 2020 на території України (крім Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей) серед регулярних користувачів прокладок Libresse Ultra.

V-свіжість удень

V-безтурботна ніч

Libresse Goodnight
X-Large

З розширеною задньою частиною

8 шт.

Матеріал підготовлено за підтримки 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.