Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоДля себе та планети: екологічний жіночий набір #girlpowerbox, який покращить інтимне життя

Більше щоденного задоволення

Для себе та планети: екологічний жіночий набір #girlpowerbox, який покращить інтимне життя — Промо на Wonderzine

Турбуватися про себе можна по-різному: влаштовувати б’юті-дні, займатися йогою, вивчати себе та власне тіло. Онлайн-магазин Satisfaction створив набір #girlpowerbox, у якому зібрав тренажер Кегеля, менструальні чаші та лубрикант. Усі складові набору створили з екологічних матеріалів, що не шкодять навколишньому середовищу.

Wonderzine Україна разом із Satisfaction розповідають про набір #girlpowerbox.

Тренажер Кегеля Coach

Тренування м’язів за допомогою вправ Кегеля часто помилково називають вумбілдінгом. Слово «вумбілдінг» розшифровується як «тренування вагінальних м’язів», що вже неправда, адже це гладка м’язова тканина, якою неможливо керувати. Натомість тренувати можна м’язи тазового дна, які жінки майже не використовують у повсякденному житті.

Завдяки регулярному виконанню вправ Кегеля, жінка розуміє, як працюють її м’язи та як ними керувати. Оскільки тренування полягає в тому, щоби стискати та розтискати м’язи, то керування ними допомагає покращити сексуальне життя й навіть отримати більш яскравий оргазм. Заняття з тренажером Кегеля укріплюють м’язи, покращують сексуальне життя, а ще полегшують процес пологів у майбутньому й допомагають швидше привести після них м’язи в тонус. Магазин Satisfaction обрав для набору тренажер Kegel Coach від бренда Magic Motion, вироблений із високоякісного медичного силікону. Це розумний тренажер із підключенням до мобільного застосунку, що зробить процес тренувань цікавішим.

Перед заняттями обов’язково проконсультуйтеся з лікарем-гінекологом. А під час менструації, захворювань або вагітності краще їх узагалі відкласти.

Менструальні чаші Satisfyer

Багаторазові компактні чаші з гіпоалергенного силікону – екологічний і зручний засіб гігієни під час менструації. Одна така чаша може прослужити близько 10 років. При цьому гіпоалергенний силікон, з якого виготовляють чаші, не вбирає виділення та немає запаху, на відміну від тампонів і прокладок. У бокс можна додати будь-яку з трьох типів чаш: Feel Good, Feel Confident, Feel Secure.

Feel Good має форму, що полегшує розміщення й дозволяє надійно розташувати всередині чашу найменшого діаметра.

Feel Confident має м’яку та зручну форму. Ця чаша звужена зверху, завдяки чому її легко вводити, а ще має міцне суцільнолите кільце внизу для зручного виймання.

Feel Secure має анатомічну форму для комфортного введення й легкого виведення. А спеціальний плаский роздвоєний хвіст зручно захоплювати пальцями.

Лубрикант ёskа

Під час сексуального збудження може не бути достатньої кількості природної змазки. І це нормально. Тому для власного комфорту та кращого ковзання використовуйте лубриканти. ёskа створили натуральні гіпоалергенні лубриканти з органічними компонентами. Лубрикант на водній основі можна поєднувати із секс-іграшками з різних матеріалів, а також із презервативами, а на маслянистій – несумісний із латексними та пористими матеріалами.

Для себе або на подарунок

Бокс можна сформувати, відштовхуючись від власних потреб і вподобань. У магазині пропонують обрати будь-яку з трьох різновидів менструальних чаш. А ще лубрикант від ёskа на вибір: на водній основі з насінням льону чи із запахом польових трав або на маслянистій основі з кокосовою олією.

Крім того, #girlpowerbox можна обрати як для себе, так і як подарунок близькій людині. Підбирайте індивідуальні складові та даруйте бокс на новорічні свята.

За промокодом WONDERZINE можна отримати знижку 10% на замовлення на сайті satisfactiontoys.com

Придбати #girlpowerbox

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.