Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЯк з віком змінюється сексуальне бажання жінок – дослідження

Попереднє уявлення про це не справедливе

З віком жінки не втрачають сексуальне бажання й не вважають секс менш важливою складовою їхнього життя. Про це повідомили під час віртуальної зустрічі некомерційної дослідницької організації The North American Menopause Society, зазначає CNN.

Під час дослідження, яке очолювала докторка Голлі Томас, було проаналізовано дані з сайту організації Study of Women's Health Across the Nation. У результаті було сформовано три різні варіанти того, як жінки зазвичай сприймають секс у старшому віці.

Приблизно одна четверта (28%) дотримуються традиційної думки, що секс з часом утрачає свою цінність. Майже стільки ж жінок дотримуються цілком зворотної позиції. Вони стверджують, що секс є дуже важливим у період 40–60 років.

Найбільша ж частина жінок (48%) дотримується третьої думки. Вони вважають секс дуже важливим у період менопаузи. Проте втрачають до нього інтерес у свої 50–60 років. Експерти стверджують, що це пов’язано з емоційними, соціальними й психологічними змінами в житті жінки.

У будь-якому разі це доводить хибність попередніх уявлень про байдужість і зниження інтересу жінок до сексу в середньому й старшому віці, упевнені дослідники.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.