Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини4 головних велнес-тренди 2021 року за версією WGSN

Серед них – інклюзивність і здоровий сон

У 2020 році піклування про фізичний, психологічний та емоційний стани стало невід’ємною частиною рутини кожної людини. У 2021 ця тенденція лише набиртиме обертів. Принаймні так стверджуть експерти видання WGSN. Вони проаналізували тренди сьогодення і виділили 4 основні напрямки піклування про себе цього року.

Здоровий сон

На думку експертів, у 2021 люди стануть ще більшу увагу приділяти своєму сну. Про це свідчить збільшення продукції та гаджетів різних категорій, спрямованих на його поліпшення. Наприклад, застосунок для трекінгу сну, спеціальна “розумна” постільна білизна, а також лампи й світильники, що створюють сприятливі умови для засинання.

Комплексний підхід

Ще одна тенденція – комплексний підхід. Аналітики впевнені, що у 2021 році популярним залишатиметься правильне харчування, яке впливає на весь організм в цілому, а основою дієт стануть інгредієнти, які підвищують імунітет.

Інклюзивність

Піклування про себе – це справа кожного з нас. Тому підтримка дуже важлива. Аналітики впевнені, що локдаун у 2020 лише в черговий раз довів, що підтримка родини, друзів і навіть сусідів має велике значення і вплив на життя кожного.

Повсякденні ритуали

Аналітики впевнені, що звичні раніше буденні справи набудуть особливого терапевтичного значення. Це очевидно пов’язано із локдауном і більшою кількістю проведеного вдома часу. Наприклад, заварюванню кави чи приготуванню сніданку люди почнуть надавати більш особливого значення і не шкодуватимуть на це часу і ресурсів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.