Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'яЩо завантажити: застосунок One-Moment Meditation із найкоротшими медитаціями

За книгою Мартіна Боросона «Одна мить медитації»

Навчитися медитувати миттєво можна за допомогою анімаційного відео, заснованого на книзі Мартіна Боросона «Одна мить медитації».

У книзі Боросон переводить філософію часу в просту форму медитації, котру можна практикувати всюди. Книгу опублікували 12 мовами, а унікальний підхід до медитації представили як 30-денну серію для зниження стресу на Oprah.com.

В основі програми One-Moment Meditation – проста вправа, яка займає лише одну хвилину і є неймовірно ефективною. Автор відео доводить: медитувати можна будь-де й скільки завгодно.

Починаємо практикувати медитацію з однієї хвилини, адже ми інтуїтивно можемо зафіксувати час у 60 секунд. Дихаємо та спостерігаємо за своїм вдихом і видихом рівно 1 хвилину. Медитація дозволяє зменшити стрес, поліпшити концентрацію й віднайти спокій «тут і зараз».

Після опанування однохвилинної медитації можна послідовно скорочувати час вправи й дійти до однієї миті. «Перезавантажитись» можливо навіть у черзі в магазині, коли перебуваєте в стресі чи будь-якій іншій ситуації, котра вас тригерить. Кожна мить дає шанс освіжити розум і відкрити нові можливості.За книгою Боросона розроблено й однойменний застосунок, котрий містить:

• прості зрозумілі інструкції з налагодження медитативного процесу;

• п’ятихвилинний навчальний відеоролик;

• таймер для медитації на одну хвилину;

• додаткові вправи для розминки;

• нагадування про чергову медитацію (можна обирати час і частоту нагадувань).

Безкоштовний застосунок One-Moment Meditation доступний в App Store.

Текст: Галина Данилюк

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.