Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'яДо закладок: застосунок Sanvello для турботи про своє ментальне здоров’я

Піклування про свій ментальний стан у смартфоні

Sanvello – застосунок-трекер від американських розробників, який допоможе вам турбуватися про власне ментальне та фізичне здоров’я, де б не були.

Застосунок містить кілька основних розділів, які можете адаптувати під власні потреби: медитації, встановлення цілей, техніки для кращого ментального та фізичного самопочуття, інструменти когнітивно-поведінкової терапії (наприклад, ведення щоденника), трекер настрою та звичок. Також ви можете обрати основну тему інтерфейса: морські хвилі, гірські вершини – будь-що, що вас заспокоює.

Під час реєстрації потрібно пройти коротке опитування про те, які б звички хотіли розвинути та на чому зосередитися. Також застосунок може писати вам щодня в зручний час, щоб перевірити, як ви себе почуваєте, і дати пораду щодо поліпшення настрою чи вирішення певної ментальної проблеми.

Окрім того, у меню є категорія «Подорожі». Вона дозволяє переглянути короткі інформативні збірки щодо певних проблем, наприклад тривожності. Тут можна дізнатися, як і чому вона виникає, та навіть скласти персональний план щодо боротьби з нею.

Застосунок доступний для завантаження в App Store і Google Play безкоштовно та кількома мовами, серед яких є англійська.

Текст: Олеся Василюк

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.