Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'яЩо подивитися: освітній серіал «Як побороти емоційне вигорання»

Щоб зняти психологічну втому, опанувати тривогу й стрес

На порталі «Дія.Цифрова освіта» випустили курс з підтримки психологічного здоров’я «Як побороти емоційне вигорання». У його програмі психологи й психотерапевти надають практичні поради й техніки з подолання стресу, зниження тривоги й віднайдення ресурсу.

«Наш психологічний стан зараз дуже не стабільний через повномасштабну війну. Ситуація в країні викликає безліч переживань, тривог і стресу. Більшості людей важко впоратися з емоціями, вони відчувають втому й подальше вигоряння, яке виникає внаслідок негативного впливу великої кількості різноманітних факторів», – кажуть розробники серіалу.

Програма складається з 15 епізодів тривалістю 5–11 хвилин. Курс розроблений таким способом, щоб кожен міг самостійно пропрацювати свої тривожні стани й знайти відповіді на питання:

  • як боротися з почуттями провини й синдромом «вцілілого ;
  • як знімати психологічну втому;
  • що таке стрес, які бувають стадії й техніки подолання;
  • як упоратися з почуттям безсилля й віднайти баланс тощо.

Розробники проєкту запросили до серіалу спеціалістів, які поділяться власним досвідом і розкажуть, як підтримати ментальне здоров’я. Серед них – Спартак Субота, Влада Березянська й Валерія Польська.

Кожна нова серія доступна після «тестування», в процесі якого треба відповісти на питання про засвоєний матеріал. Для перегляду необхідно зареєструватися на порталі «Дія.Цифрова освіта». Серіал дивіться тут.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.