Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'я7 запитань, які ви соромитеся поставити лікарю

7 запитань, які ви соромитеся поставити лікарю — Здоров'я на Wonderzine

Про волосся на тілі й секс під час місячних

Здавалось би, що у 21 столітті просто не може бути табуйованих тем. Але досі залишаються питання, які ніяково обговорювати вголос. У рубриці «Ні, не соромно» ми доводимо, що Google знає не все, а уточнити щось у лікаря – не страшно. Поставили експертам 7 «незручних» запитань, відповідь на які ви шукаєте.

Чому я сильно пітнію та що з цим робити?

Пітніти – це абсолютно нормально. Пітніють усі, тому не треба цього лякатися або соромитися.

Та якщо це не пов’язано з фізичними чи психоемоційними навантаженнями, потовиділення можна розцінювати як патологічне. Сімейна лікарка пояснює, що варто з цим робити.

Читати

Чому болять груди перед місячними?

Помірний дискомфорт і чутливість молочних залоз напередодні місячних вважаються нормою. Запитуємо в лікарки-мамолога, як зрозуміти, чи носить біль запальний характер і чи вказує він на якісь патології.

Читати

Що спричиняє молочницю?

Принаймні один раз за життя з молочницею стикалися 75% жінок. Майже в половини інфекція виникає повторно. Не соромимося та з'ясовуємо, як лікувати кандидоз і чому він часто рецидивує.

Читати

Чому росте волосся над губою, навколо сосків і на животі?

Надлишковий ріст стрижневого волосся за чоловічим типом може бути й у жінок. Гінекологиня-ендокринологиня пояснила, що спричиняє його появу в нехарактерних місцях і що робити, якщо вас це турбує.

Читати

Що викликає цистит та як його лікувати?

Кожна третя жінка хоча б раз за життя мала інфекцію сечовивідних шляхів – цистит. У народі неприємні симптоми звикли аргументувати «сидінням на холодному». Чи дійсно це так, розповіла нам гінекологиня, а ще пояснила, чому не можна займатися самолікуванням.

Читати

Чому виникають мозолі та натоптиші й що з ними робити?

Не тільки незручне взуття може викликати появу мозолів. Разом із подологинею з’ясували, що ще сприяє їх виникненню, як упоратися з цією проблемою та які профілактичні заходи взяти до уваги.

Читати

Що треба знати про секс під час місячних?

Від сексу під час місячних можна отримати оргазм. І виявляється, що можна не чекати закінчення менструації. Гінекологиня розповіла, чи може такий секс бути небезпечним та як уберегти себе від можливого інфікування.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.