Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'яДо закладок: чат-бот ВООЗ із практичними порадами з питань жіночого здоров’я

Доступний трьома мовами

ВООЗ запустила спеціальний чат-бот про жіноче здоров’я Women’s Health Chatbot. Платформа, яка стане корисним ресурсом із практичними порадами, стартувала з теми діагностики та профілактики раку грудей. Мета авторів проєкту – допомогти всім жінкам отримати доступ до необхідної інформації, а також підтримати їх у прагненні піклуватися про себе.

У боті можна знайти поради з профілактики, інструкцію для регулярного самообстеження й отримати інформацію про симптоми та види терапії. Автори боту також створили власний набір стікерів зі слоганами, як-от: «будь собою», «люби себе», «місячні – це нормально» та «профілактика – запорука здоров’я».

«Інформування – один із головних способів знизити показники з неінфекційних захворювань і поліпшити діагностику здоров’я, зокрема первинну діагностику раку молочної залози. Своєчасне знання рятує життя», – прокоментувала ініціативу докторка і директорка неінфекційних захворювань ВООЗ Бенте Міккельсон.

Наразі бот налічує більше 500 тисяч підписників. Він доступний українською, англійською та російською мовами. Підписатися на чат-бот можна за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.