Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьБренд засобів для гоління представив дитячу книгу про волосся на тілі

Щоб подолати стигму й навчити приймати вибір кожного

Відомий бренд засобів для гоління Billie випустив книжку для дітей про волосся на тілі із закликом робити власний вибір і поважати інших. Про це пише Bazilik Media.

Книжка маємо заохотити дітей любити своє тіло зі всіма змінами й поважати вибір інших. У ній розповідають, як змінюється волосся на тілі з віком, де воно росте й про його призначення.

Бренд також запустив кампанію й тематичний ролик, де дівчина читає список так званих «правил» про волосся на голові, спині, руках, ногах і заплутується через протиріччя між ними. Відео вчить приймати вибір кожної людини щодо власного тіла.

«Ми хочемо зупинити сором через волосся на тілі ще до того, як він почнеться, піднявшись далі за течією до початку, щоб наступне покоління знало: те, що кожен робить зі своїм волоссям, має бути його вибором і не залежати від того, що хтось сказав про це», – поділилася співзасновниця Billie Джорджина Гулі.

Книжку продаватимуть в обмеженому обсязі на сайті, а всі виручені кошти передадуть на користь молодіжних організацій у США.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.