Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьBacardi створив горілку «спеціально для жінок»: компанію розкритикували

Бренд уже вибачився за таке формулювання

Компанія Bacardi Limited випустила горілку «Plume & Petal», яку позиціонували як «створену спеціально для жінок», пише The Washington Post.

До нової лінійки ввійшли три нові напої з міцністю 20% − приблизно вдвічі менше, ніж у звичайній горілці. У пресрелізі йшлося, що це напій «створений жінками для сучасних жінок, які можуть насолоджуватися ним разом з іншими жінками».

На нову горілку звернула увагу редакторка Food & Wine Хушбу Шах. «Просто те, що мені потрібно в 2020 році! Гендерно спрямовані напої з половиною алкоголю», − написала вона у Twitter.

Невдовзі в Bacardi вибачилися за таке формулювання. «Ми знаємо про розмови в соцмережах щодо гендерних формулювань. Ми не пишаємося цим, але пишаємося жінками, які створили цей продукт. На жаль, вони є рідкістю в цій індустрії», − заявили в компанії.

«Що може подумати чоловік, коли дивиться на цей товар і його рекламу? Що це не для нього. Це наче фільтр. Не потрібно покладатися на ці сексистські тропи, щоб продукт отримав успіх», − розповіла професорка школи бізнесу Університету Клемсон Анджелін Клоус Шайнбаум.

Обкладинка: Plume & Petal

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.