Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьНайбільший банк в Аргентині встановить квоту для працевлаштування трансгендерних людей

Сімнадцять трансгендерних людей щороку

Bank of the Nation, найбільший банк в Аргентині, повідомив, що серед нових працівників 5 % становитимуть трансгендерні люди. Так банк хоче подолати безробіття, з яким зіштовхуються люди в Південній Америці, пише Them.

Банк планує встановити квоту для трансгендерних людей: за підрахунками компанії, щороку додатково найматимуть 17 трансгендерних працівників. Це перший банк у світі, який запроваджує схожу програму, її розробляли разом з урядом Аргентини.

У Bank of the Nation сподіваються, що ця ініціатива призведе до того, що трансгендерні люди становитимуть щонайменше 1 % від загальної робочої сили в країні. Наразі в Аргентині лише 17,5 тисяч трансгендерних людей мають роботу. За словами трансактивіста Томаса Касав’єджа, який допомагав банку розробляти програму, лише 12 % трансгендерних людей в Аргентині мають офіційну роботу.

Попри те, що в Аргентині ухвалили закон про право змінювати гендерну ідентичність, трансгендерні люди все ще стикаються з дискримінацією та насильством. Згідно з дослідженням групи адвокатів ATTTA в 2014 році, шість з десяти трансгендерних людей в Аргентині зазнають дискримінації.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.