Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьДивіться, якою буде програма HeForShe Congress про жінок у бізнесі

Рівно Цінні в бізнесі

1 жовтня в Україні втретє відбудеться HeForShe Congress – подія, яка об’єднує прогресивні бізнеси навколо теми гендерної рівності. Головною темою для обговорення цього року буде створення рівноцінних можливостей для розвитку в бізнесі.

«Існує безліч доказів того, що жінки на всіх рівнях, зокрема у вищому керівництві, роблять бізнес більш стійким, соціально-орієнтованим та екологічним. Це можливість просувати гендерну рівність і сприяти трансформаційним змінам у суспільстві та житті всіх», – говорить Еріка Квапілова, Представниця ООН Жінки в Україні.

Цього року конгрес пройде в онлай-форматі. У програмі заявлені 5 дискусій і 15 спікерів. Повна програма дискусій виглядає так:

  • 10:45–11:45 Як лідери драйвлять ціннісні зміни?
    Про епоху конкуренції корпоративних змістів, нове розуміння лідерства та гендерну рівність як сталу цінність з керівниками StarLightMedia та Ferrexpo.
  • 12:00–13:00 Чому бізнес має бути safe space?
    Safe space – це безпечний простір, у якому людина почувається комфортно. Обговорюватимуть, як safe space допомагає командам бути більш ефективними й ініціативними.
  • 13:30–14:30 Як створити умови для рівноцінного батьківства?
    Розмова про декрет для чоловіків та адаптований робочий графік, відкритий клуб для батьків-делойтівців і дитячі кімнати.
  • 14:45–15:45 Чому бізнес має інвестувати в жіночий потенціал?
    Спікери розкажуть, як і навіщо бізнес уже створює внутрішні та зовнішні програми з підтримки розвитку жіночого потенціалу.
  • 16:00–17:00 Які KPI рівності в бізнесі?
    Говоритимемо про практичний досвід, про дашборд різноманіття й інклюзивності в Luxoft, шкалу гендерної рівності PricewaterhouseCoopers і дізнаємося, за якими показниками слідкує Procter&Gamble.
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.