Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Рівність«Я буду першою жінкою на цій посаді, але не останньою». Слухайте промову Камали Гарріс

Про мрії, амбіції і призначення на посаду віцепрезидентки

Після перемоги Джо Байдена на виборах президента США Камала Гарріс стала першою жінкою віцепрезиденткою в історії країни. Свою промову з цього приводу політикиня виголосила 7 листопада разом з новообраним президентом.

Звернення до людей Гарріс почала з подяки за їх голоси. Також вона подякувала Джо Байдену, своїй політичній команді й власній родині. А згадавши матір, перейшла до теми боротьби жінок за свої права.

«Коли мама приїхала сюди з Індії в 19 років, можливо, вона навіть не уявляла собі цей момент. Але вона глибоко вірила в Америку, де такий момент можливий. Я думаю про неї та поколіннях жінок – чорношкірих жінок, азіаток, білих, латиноамериканок і корінних американок… Ці жінки боролися і багато чим пожертвували заради рівності, свободи й справедливості для всіх», – зазначила Гарріс, згадуючи про прийняття законів, які надали жінкам можливість голосувати.

«Хоча я і буду першою жінкою на цій посаді, я не стану останньої. Тому що кожна маленька дівчинка, яка дивиться на нас сьогодні, знає, що це країна можливостей», – сказала віцепрезидентка.

«Дітям нашої країни, незалежно від статі, наша країна шле вам чіткий сигнал: мрійте з амбіціями, йдіть з упевненістю і дивіться на себе так, як ніхто на вас не дивиться, просто тому що вони ніколи раніше цього не бачили. А ми будемо аплодувати кожному вашому кроку».

Також Гарріс зазначила, що їх команда має багато роботи. Зокрема й у сферах економіки, правозахисту й екології, де нагальні проблеми є значущими.

«Майбутній шлях не буде легким. Але Америка готова. Як і ми з Джо. Ми обрали президента, який представляє все найкраще в нас», – сказала вона у завершення.

Нагадаємо, Джо Байден і Камала Гарріс складуть присягу й вступлять у повноваження у січні 2021 року.

ФотоGage Skidmore

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.