Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Рівність«Скотилася до рівня жіночого гуртожитку». Геращенко пішла з ефіру через сексистські висловлювання

Арестович порівняв її дії з «ПТУшницею»

Депутатка та членкиня партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко покинула ефір програми «Свобода слова» через сексистський коментар спікера української делегації в Тристоронній контактній групі Олексія Арестовича.

Арестович звинуватив партію «Європейська солідарність» у «деморалізації українських військових» і зазначив, що у своїй поведінці партія ЄС «скотилася до рівня жіночого гуртожитку ПТУ». Він також звинуватив партію «Європейська Солідарність» у роботі «за російськими наративами».

«Це офіційна заява… так, я звинувачую ЄС у тому, що ви працюєте відповідно до російських наративів… я вже не раз говорив, як ви себе поводите, до чого ви скочуєтеся. Ви зовнішність президента обговорюєте… не так бронежилет сидить, не так каска – ви ж до рівня жіночого гуртожитку опустилися ПТУшного такого в тому, що робите», – сказав він.

Геращенко вирішила не продовжувати дискусію.

«Я не можу бути в ефірі, де йде сексизм, і це не присікає, на жаль, ні ведучий, ні присутні тут колеги... Подібну риторику від представника партії влади в жодній європейській країні важко собі уявити», — заявила вона перед тим, як піти.

Фото: Facebook

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.