Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьЩо всередині: новий випуск журналу Gucci, що присвячений правам жінок

Боротьба за права в Польщі, Туреччині та Нігерії

Gucci випустили третій випуск свого журналу Chime Zine. Його гасло: «Посилюємо голоси з усього світу, які ведуть боротьбу за гендерну рівність».

Редактором й організатором журналу став письменник та ЛГБТ активіст Адам Елі. До третього випуску ввійшли есе, інтерв’ю й ілюстрації. Серед висвітлених подій – масові протести через заборону абортів у Польщі, підтримка опору нового покоління традиціям у Єгипті, рух проти поліцейської жорстокості в Нігерії #EndSARS, феміцид у Туреччині та протистояння сексуальному насильству.

«CHIME Zine відображає, ушановує й об’єднує голоси, які борються за глобальну гендерну рівність. За останні 12–15 місяців соціальні рухи набули популярності в усіх куточках світу. Цим випуском ми прагнемо відзначити тих, хто знаходиться в центрі цих рухів», – розповів Адам Елі.

Окрім цього, Gucci оголосили про приєднання до Generation Equality Forum (Форум із питань рівності поколінь). Бренд очолить приватний сектор Коаліції з питань феміністичних рухів і лідерства.

Проєкт Chime Zine, заснований ще у 2013 році, прагне об’єднати та посилити голоси, які виступають за рівність.

Кількість друкованих випусків обмежена: вони будуть доступні тільки в музеї Gucci Garden у Флоренції, книгарні Gucci Wooster і Dashwood Books у Нью-Йорку.

Прочитати випуск у вільному доступі можна за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.