Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Є питанняЄ питання: як суперництво жінок за партнера впливає на вибір одягу

Є питання: як суперництво жінок за партнера впливає на вибір одягу — Є питання на Wonderzine

І чому з подругами не змагаються

Жінки схильні обирати більш відвертий одяг, щоб привабити потенційного партнера, якщо поруч знаходяться малознайомі жінки. Такий висновок дослідження психологинь Southwestern University у США.

393 гетеро- та бісексуальним жінкам віком від 19 до 28 років пропонували уявити, що вони збираються на вечірку, де буде потенційний партнер, який їм подобається. У ситуації було два варіанти: у першому з учасницею за компанію йшла подруга, а в другому – просто знайома, причому супутниці описувалися як більш або менш привабливі за учасниць.

Жінкам пропонували сформувати гардероб на вечір із запропонованого списку одягу, який оцінювали жінки й чоловіки, що не знали про мету експерименту.

Результати показали, що учасниці частіше обирали більш відвертий одяг, коли поруч неблизька людина, ніж у присутності подруги. Дослідниці підсумували, що це підтверджує факт суперництва між жінками під час залицяння до чоловіка, який подобається, а також те, що для жінок одяг є інструментом приваблення партнера.

Психологині також підкреслюють, що робили висновки на основі уявних ситуацій, натомість у реальних умовах ситуація може бути інша.

ФОТО: RAWPIXEL

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.