Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоЛюбов до себе – не егоїзм. 5 правил щоденної самопідтримки в будь-якій ситуації

«Любов до себе – моя суперсила»

Любов до себе – не егоїзм. 5 правил щоденної самопідтримки в будь-якій ситуації — Промо на Wonderzine

Підтримка себе, визначення власної цінності та прийняття недоліків – усе це про любов до себе. Yves Rocher створили новинку – парфумовану воду Mon Rouge, що нагадує про силу любові до себе та надає бажання творити й розвиватись, бути впевненою у своїх діях.

Yves Rocher не вперше порушує тему жіноцтва. Бренд уже десять років поспіль підтримує жінок в Україні через премію «Земля Жінок» Фонду Yves Rocher: щорічно обирають трьох лауреаток за найкращі екопроєкти та нагороджують їх грантами для розвитку ініціатив. В Україні премію запровадили у 2010 році, і за цей час відзначили 33 проєкти.

Порушуючи тему любові до себе, Yves Rocher хоче нагадати, що кожна дівчина/жінка гідна любити себе, бути собою та поширювати це прекрасне відчуття серед навколишніх.

Кілька порад на тему любові до себе дає жінкам психологиня Алла Клименко. Вона протягом 10 років вивчає щастя, створює програми й техніки для кращого розуміння себе, своїх бажань і способів досягнення цілей. А також є авторкою YouTube-каналу «Алла і щастя» і щоденників із саморозвитку.

Wonderzine Україна разом з Yves Rocher та Аллою Клименко дають п’ять порад підтримки себе та розповідають про челендж #цемоясуперсила.

Алла Клименко, психологиня, мотиваційна спікерка, співзасновниця проєкту Upgrade

{{cardIndex + 1}}
{{cardIndex + 1 + '/' + cards.length}}

У межах рекламної кампанії Yves Rocher разом з Аллою Клименко влаштували челендж #цемоясуперсила, що покликаний підтримати одна одну, поділившись історією про те, як саме ви проявляєте любов до себе. Власними вправами, ритуалами та історіями прояву любові до себе.

Щоб стати учасницею челенджу від Yves Rocher та Алли Клименко:

1. Створіть допис на власній сторінці Instagram і розкажіть про те, як саме ви проявляєте любов до себе.
2. Відмітьте допис хештегом #цемоясуперсила.

12 листопада о 19:30 Алла Клименко в межах колаборації з Yves Rocher проведе лекцію «Любов до себе – моя суперсила». Деталі та посилання на реєстрацію – на сторінці @yvesrocherua в Instagram.

Парфумована вода
Mon Rouge

     купити     

Парфумований Гель для Душу Mon Rouge

     купити     

Матеріал підготовлено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.