Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоТест. А хто ти в діджитал-світі?

Перевірте, наскільки ви залежні від свого смартфона

Тест. А хто ти в діджитал-світі? — Промо на Wonderzine

Ми не можемо уявити світ без смартфонів. За допомогою них ми спілкуємося, відпочиваємо та працюємо. Проте іноді замість того, щоби полегшувати наше життя, вони підвищують тривожність і стають додатковим приводом для стресу. Wonderzine Україна разом із Huawei підготували тест, щоби визначити, чи можете ви правильно організувати своє діджитал-життя.

1

Як ви розбираєтеся з мільйоном сповіщень і месенджерів і Telegram-каналів?

А хто сказав, що з ними треба розбиратися?

Боюся пропустити щось важливе, тому перевіряю всі сповіщення.

Сортую все за теками та раз на місяць проводжу «діджитал-клінінг»

Що більше сповіщень вам приходить, то частіше ви відволікаєтеся. З часом це може почати викликати роздратованість і тривогу. Помічали за собою таке? Відпишіться від каналів, які не читаєте, та поставте на mute непотрібні чати.

Заспокойтеся, видихніть і пам’ятайте, що всю інформацію отримати неможливо. Оберіть те, що справді важливо для вас, а все інше поставте на mute або просто відпишіться.

Навчіть і нас так робити, будь ласка!

2

Скільки відсотків із встановлених застосунків ви використовуєте?

Спробуйте встановлювати тільки ті застосунки, якими користуєтеся. Так ви не будете відволікатися на зайві повідомлення та зможете звільнити свій телефон і мозок від «інформаційного сміття».

Завантажувати тільки те, що справді потрібно, та відмовлятися від зайвого нелегко. Проте ви на правильному шляху! Спробуйте заради експерименту видалити всі застосунки, якими не користувалися протягом місяця.

Вау! Ви – наш діджитал-герой.

Думаю, 30%. Навіть не згадаю, для чого інші 70%.

60–70%. Іноді це як імпульсивний шопінг: завантажую, щоби було.

100%. Ставлю тільки потрібне й постійно стежу за ситуацією.

Huawei P smart 2021 оснастили попередньо встановленою офіційною платформою поширення та завантаження застосунків Huawei AppGallery. У фірмовому магазині доступні різні сервіси та програми. Тут можна знайти такі глобальні застосунки, як-от: Booking.com, Snapchat, Viber, Telegram, TikTok і Here We Go, а також найпопулярніші українські сервіси. Серед них: Дія, Нова Пошта, Monobank, Portmone, Megogo, Приват 24, Ощад 24/7, Rozetka, EasyWay, OLX, Prom, Aшан, Fishka, PRIDE (WOG), Multiplex тощо. Крім того, знайти ті застосунки, яких поки немає в AppGallery, можна за допомогою програми Petal Search.

А щоби перенести застосунки, контакти та фото зі старого смартфона на новий, скористайтеся застосунком Phone Clone.

Провал! День приречений на невдачі.

Ну що ж, пане таксисте, везіть мене назад.

Попрошу в когось із колег або в найближчій кав’ярні.

3

Ви поспішаєте на важливу зустріч, аж як згадуєте в таксі, що забули вдома зарядний пристрій від телефону!

Сподіваємося, це ви так жартуєте...

– Ого, як радикально!

Класний підхід. Так тримати!

Турбуватися через такі дрібниці не варто – бережіть нервову систему. Huawei P Smart 2021 має акумулятор місткістю 5000 мАг, що довго тримає заряд. У поєднанні з інтелектуальним алгоритмом енергоощадження забезпечить вам до 38,2 години розмов у мережі 4G, до 16,6 години відтворення відео в режимі онлайн і до 12 годин 4G-вебсерфінгу. Смартфон оснастили зарядним пристроєм Huawei SuperCharge потужністю 22,5 Вт. Завдяки цьому він заряджається до 70% майже за пів години.

4

Як швидко після пробудження перевіряєте Telegram-сповіщення, робочу пошту та Instagram?

Розуміємо, ми теж грішимо телефоном у руці під час їжі. Проте краще так не робити: дайте мозку сфокусуватися на їжі та процесі травлення. Крім того, це безпрограшний спосіб не переїдати.

О ні, цієї звички краще позбутися! Спробуйте не брати в руки телефон до сніданку або ж першої кави. Приділіть ранковий час собі, а не друзям, колегам і рекомендаціям у Tik-Tok.

Вау! Здається, ви майстер із діджитал-гігієни.

Під час сніданку.

Після дзвінка будильника – так легше прокинутися.

Ранок – час на себе.

5

Ми всі скучили за подорожами. Поділитеся, що для вас головне під час мандрівок?

Класна камера. Контент – моє все.

Подорожі? У 2021? А ви смішні.

Головне – бути в моменті.

Ми все ж радимо насолоджуватися моментом: класною компанією, новими місцями та місцевою їжею. Однак кілька класних кадрів не завадять!

Ну, хоча б у Туреччину!

Подорожуймо разом?

А щоби залишити найкращі моменти не тільки в пам’яті, а й на фото, не забудьте про якісну камеру. Huawei P Smart 2021 обладнали чотирма камерами зі штучним інтелектом. 48-мегапіксельна камера з високою роздільною здатністю допоможе яскраво, чітко й у деталях зафіксувати портрети та пейзажі. Висококласний сенсор Huawei SuperSpectrum дозволяє робити якісні фото навіть в умовах недостатнього світла. Для цього достатньо скористатися режимом нічної зйомки. А завдяки 120-градусному ширококутному об’єктиву можна повністю сфотографувати величну будівлю або зробити фотографію компанії друзів, не відступаючи.

6

Як почуваєтеся, коли довго не перевіряєте сповіщення на телефоні?

Обережно, залежність!

Усі фото в Instagram не проглянути й канали в Telegram не перечитати. Спробуйте ввести в життя діджитал-детокс. Починайте з кількох годин без гаджетів, збільшуючи час щотижня.

Діджитал-детокс – це чудово!

Тобто не перевіряю? А раптом хтось написав?

Нормально. Але потім прогляну всі соціальні мережі!

Часто спеціально відкладаю телефон. Особливо на вихідних.

Емоції? Ніяких. Просто видалю непотрібні файли.

Дуже засмучуся та видалю старі скріни з назвами фільмів.

Я ненавиджу цю фразу!

7

Які емоції викликає у вас фраза «Недостатньо пам’яті на пристрої»?

А ви раптом не надлюдина?

Знайомо. Можливо, це знак, що варто почистити телефон від того, чим ви ніколи не скористаєтеся.

Спокійно, спокійно… Ми просто спитали. Здається, ви любите зберігати на телефон і потрібне, і не дуже, правда ж?

8

І останнє питання: скільки вільного часу ви в середньому проводите у своєму смартфоні?

Не знаємо, як ви це робите, але ми вами пишаємося!

Затягує? Знаємо! Іноді здається, що це непоганий спосіб відпочити, проте насправді мозок, очі та спина тільки ще більше втомлюються.

Ми розуміємо, що без гаджетів у наш час нікуди, проте постійно жити в режимі онлайн теж не найкраще рішення. Спробуйте видалити непотрібні чати, відписатися від нецікавих каналів і вимикати на вихідних повідомлення.

1–2 години

3–4 годин

Я вам не скажу!

ЩОБ ПОБАЧИТИ РЕЗУЛЬТАТ,
ПОТРІБНО ВІДПОВІСТИ НА ВСІ ПИТАННЯ ТЕСТУ

Ви – людина-гаджет.

Ви першим дізнаєтеся про всі новини та ставите лайки фотографіям із відпустки. Але хіба це не втомлює? Спробуйте пожити трохи в режимі офлайну.

Ви – людина-боротьба.

Знаєте, що іноді проводите багато часу в інтернеті, проте намагаєтеся змінити ситуацію. Продовжуйте в тому ж дусі! Упевнені, у вас вийде.

Ви – людина-баланс.

Можете поскролити стрічку, лежачи на дивані, але знаєте, коли варто зупинитися. Якщо чесно, трохи заздримо! І точно братимемо з вас приклад.

КУПИТИ

Huawei Consumer BG – підрозділ компанії з виробництва споживчої електроніки: смартфони та планшети, роутери та модеми, носимі пристрої, а також інші пристрої, що поєднують у собі інноваційні технології та стильний дизайн. Huawei – один зі світових лідерів із постачання смартфонів. Бренд представив новий смартфон Huawei P Smart 2021.  Його оснастили місткісним акумулятором на 5000 мАг, зарядним пристроєм HUAWEI SuperCharge та чотирма AI-камерами. Смартфон доповнили 6,67-дюймовим FHD+ дисплеєм і великим обсягом пам’яті – 4 ГБ + 128 ГБ.

Матеріал підготовлено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.