Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоЯк L’Oréal допомагає жінкам здобути освіту у сфері краси

У 2021 році освіту отримали 64 жінки

У серпні 2021 року L’Oréal Україна завершила 5-й сезон загальноосвітньої програми «Краса для всіх». Проєкт допомагає жінкам, які постраждали від домашнього та гендерно зумовленого насильства, здобути безплатну освіту у сфері краси. За 5 років реалізації програми в Україні 164 жінки отримали дипломи про здобуття професії перукарки.

Мета програми – навчити жінок, які перебувають у непростій життєвій ситуації, основ перукарської майстерності та показати їм шлях до кращого життя.

У 2021 році компанія L’Oréal організувала програму відразу у двох містах України: Києві та Львові. Учасниці навчалися за спеціальним курсом із перукарського мистецтва, розробленим майстрами бренда Matrix.

Протягом семи місяців вони проходили навчання, яке передбачало понад 500 годин, як в онлайн-, так і в офлайн-форматі. Після завершення курсу 64  учениці отримали дипломи про здобуття професії.

«В умовах загострення соціальної нерівності жінки непропорційно більшою мірою страждають від наслідків кризи. Водночас в усьому світі відзначається зростання домашнього та сексуального насильства, в тому числі через запроваджений режим самоізоляції. Для нас украй важливо підтримувати найбільш незахищених жінок. Саме тому ми спрямували всі зусилля на масштабування проєкту в Україні у 2021 році з метою допомогти жінкам у досягненні соціальної та професійної інтеграції й маємо чудові результати – понад 164 жінки опанували професію перукаря та розпочали нове життя завдяки участі у програмі», – говорить Юлія Романенко-Копчинські, директорка з корпоративних комунікацій L’Oréal Україна

Реалізація програми здійснюється спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення та за підтримки Фундації L’Oréal.


Фундація L’Oréal – фонд, який організовує програми краси та допомагає жінкам, що страждають від хвороб, фінансових труднощів чи соціальної ізоляції, повернути собі відчуття власної гідності й жіночності, що позитивно впливає на їхнє самопочуття й успішність. Також Фундація проводить освітні програми для експертів у сфері краси.

UNFPA – фонд ООН у галузі народонаселення, є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді. Спільно з партнерами вона працює в 150 країнах і територіях світу, а з 1997 року  і в Україні.


Матеріал підготовлено за підтримки L’Oréal UKRAINE

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.