Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяMEGOGO відкрив безкоштовний доступ до аудіотворів українських письменників

Добірка з 20 коротких оповідань

Тепер на медіасервісі MEGOGO можна безкоштовно прослухати антологію короткої української прози. Про це повідомляє пресслужба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

До серії увійшли 20 коротких оповідань і повістей відомих українських письменників – Лесі Українки, Володимира Винниченка, Ольги Кобилянської, Миколи Хвильового, Майка Йогансена, Наталі Кобринської, Віктора Домонтовича, Катрі Гриневичевої та інших представників українського літературного модернізму.

Менеджерка MEGOGO Audio Катерина Котвіцька розповіла, що роботу над проєктом команда завершила до війни, проте вирішила не відкладати й «презентувати його в ці темні часи».

«Зараз ми продовжуємо робити те, що вміємо найкраще – відкривати більше українського контенту для слухачів, зокрема й літературу в аудіоформаті. Цю антологію короткої української прози можна слухати безоплатно в усіх країнах світу», – сказала вона.

Твори озвучили українські актори Віталій Ажнов, Олександр Печериця, Анастасія Зюркалова, Марічка Штирбулова, Соломія Кирилова, Катерина Петрашова, а також німецький актор Нілс Ровіра-Муноз.

Добірку можна послухати в додатку MEGOGO в розділі «Аудіо».

Фото: rawpixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.