Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: платформа The Female Factor із вакансіями для жінок

Для пошуку та пропозицій роботи

The Female Factor – одна з перших у Європі платформ для працевлаштування жінок в інклюзивні компанії. На тлі війни в Україні компанія запустила ініціативу на підтримку українок, які шукають роботу.

Платформу заснували у 2019 році з метою створити спільноту для наступного покоління жінок. Місія The Female Factor – подолати гендерний розрив у лідерстві. Уже у 2020 році компанія пропонувала вакансії в Google, BCG, Mondi, Bank Austria. Також платформа дає можливість залишити інформацію про себе, на основі якої на пошту надсилатимуть вакансії, які відповідають резюме.

На тлі війни в Україні засновниці платформи відкрили можливості для українок, які шукають роботу, а також закликали роботодавців поширювати вакансії, які можуть бути цікаві жінкам, які постраждали через війну. Серед вимог вони назвали віддалену роботу, пропозиції переселення людям в Україні або українкам, які були евакуйовані, а також пропозиції роботи для осіб неукраїнського походження в Україні або за її межами в разі евакуації.

Раніше ми розповідали про запуск фонду, який допоможе українським переселенкам опанувати креативні й технічні професії для подальшого працевлаштування. У межах ініціативи 5 тисяч українок матимуть змогу пройти онлайн-навчання в 10 напрямах.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.