Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяУ Дубліні відбувся протест проти сексуальних злочинів окупантів

Біля посольства росії

Біля посольства росії в Дубліні провели протест проти сексуального насильства з боку росіян на тимчасово окупованих територіях. Про це пише Irish Examiner.

Уже вдруге група активістів зібралася біля посольства. Вони стояли з мішками на голові та зі зв’язаними руками, а оголені ноги облили червоною фарбою. Серед учасників були ірландці й українці, які пів години стояли мовчки на знак солідарності з тими, хто зазнав зґвалтування та сексуального насильства під час війни. Активісти наголосили, що протест є мирним, а не політичним, і через нього вони прагнуть показати, що стурбовані станом українців, які страждають від війни.

«Ми намагаємося донести меседж, навіть якщо це просто фото в інтернеті, яке хтось побачить. Ми хочемо транслювати, що тут, в Ірландії, ми бачимо й підтримуємо вас», – поділилися учасники.

У виданні наголосили, що протест у Дубліні – це не лише спроба висвітлити акти сексуального насильства, які скоюють російські війська, але й наголосити на необхідності підтримки постраждалих з боку країн, які їх приймають.

Читайте матеріал Wonderzine Україна про польські організації, які допомагають українкам отримати доступ до безпечних абортів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.