Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЛоготип, який змінюється щороку. Агенція Banda показала брендинг Чорнобильської зони відчуження

У формі четвертого реактора

Українське агентство Banda розробило брендинг Чорнобильської зони відчуження до 36-ї річниці трагедії.

Після повномасштабного вторгнення наприкінці лютого російські війська окупували Чорнобильську атомну електростанцію та зайняли зону відчуження, у якій розміщені виведені з експлуатації реактори й об’єкти для радіоактивних відходів.

«Увесь світ знову уважно почав стежити за ситуацією навколо Чорнобиля. Поки триває війна, ризики на АЕС дуже високі. Це стосується й інших атомних електростанцій на території України, які зараз знаходяться під постійною загрозою бомбардувань. Важливо нагадати про історію Чорнобиля, наслідки трагедії для всього світу та не допустити повторення», – зазначили в агентстві.

Логотип представлений як зворотний відлік до важливої дати в майбутньому зони, коли АЕС припинить свою роботу. В основі лого – форма четвертого реактора, символа початку трагічних подій. Увесь брендинг видозмінюється щороку та робить час головним героєм історії.

«Жах, трагедія, помилка, небезпека, страх – навіть сьогодні це перше, що спадає на думку, коли говорять про зону відчуження. Але Чорнобиль – це дивовижний синтез застиглого міста Прип’ять, відродженої природи та наукової роботи на самій станції. Там щодня працюють вчені з усього світу, щоб мінімізувати шкоду минулих подій і забезпечити майбутнє», – сказала Олександра Дорогунцова, креативна директорка Banda.

Лого зникне у 2064 році, коли Чорнобильська АЕС буде повністю виведена з експлуатації. Ця дата водночас є дедлайном і нагадуванням не забувати про ситуацію в зоні й урок на майбутнє.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.