Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: українська віртуальна блогерка Astra, яка розповідає про війну

За кожний репост вона передає кошти в «Повернись живим»

Astra Starr – перша українська віртуальна блогерка, яка розповідає про війну у своєму інстаграмі. За кожен репост своїх дописів Астра робить пожертви до фонду «Повернись живим».

У своїх дописах інфлуенсерка розповідає про вибухи в Києві, евакуацію до Львова, волонтерство, переховування в бомбосховищі й інші «невигадані історії вигаданої дівчини під час війни». Астра волонтерить, плете камуфляжні сітки для армії, бере інтерв’ю в українських добровольців, мріє повернутися до Києва та розповідає про бомбардування й повітряні тривоги.

Головна мета запуску проєкту – інноваційним способом підвищити обізнаність про війну в Україні та розповісти про неї поколінню Z, генеруючи благодійні пожертви для української армії. Автором ідеї є FFFACE.ME, що створює фільтри доповненої реальності, цифровий одяг, віртуальних інфлуенсерів і нерухомість у Metaverse.

За кожен репост Астра жертвує 50 гривень до фонду «Повернись живим». Тож що більше людей ділиться її дописами, то більшим буде фінальний донат.

Уперше Астра з’явилася в липні 2021 року. До війни Астра була фешн та lifestyle блогеркою, знялася для обкладинки журналу Pink, була спікеркою на конференції Vogue і підтримувала благодійні ініціативи.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.