Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяКиївПрайд і Варшава Прайд проведуть спільний марш за мир і свободу України

Коли й де він відбудеться

КиївПрайд і Варшава Прайд проведуть спільний марш за мир і свободу України та проти російської агресії. Марш відбудеться 25 червня у Варшаві.

Оскільки десятий ювілейний Марш рівності в Києві не може відбутися у звичному форматі, ЛГБТ+ українці й українки єднаються зі спільнотою Варшави. Разом вони візьмуть участь у ході проти війни, за свободу та права людини.

«росія забирає наші домівки, наші сім’ї, наших друзів і наших близьких, але вона ніколи не забере в нас свободу, нашу видимість і наше право голосу. 25 червня ми вийдемо не для того, щоб святкувати. Ми звертаємося до всього світу: допоможіть Україні перемогти! Допоможіть українському народу жити вільно на своїй землі!» – наголосив Ленні Емсон, директор КиївПрайду.

Організатори очікують близько 80 тисяч учасників. Вони закликали спільноту, ЛГБТ+ організації та людей у всьому світі приєднатися до маршу у Варшаві та виступити разом із нами проти агресії, за свободу та мир.

«Для нас, у Варшава Прайді, спільнота – це про захист інших. Ми надаємо простір голосам, яким потрібно звучати гучніше. Спільнота – це йти пліч-о-пліч за безпеку та свободу тих, у кого її забрали. Ми пишаємося тим, що приєднуємося до КиївПрайду в їхньому марші за перемогу України!» – поділилася Юлія Мачіоха, президентка Варшава Прайду.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся на електрону адресу [email protected] або за номером +380951323812.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.