Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяОкупанти скоїли сексуальне насильство над дітьми й чоловіками похилого віку – Денісова

Упродовж останньої доби гаряча лінія отримала 56 дзвінків

За останній тиждень на гарячу лінію для постраждалих від сексуального насильства почали надходити свідчення про злочини окупантів в Харківській області.

Як повідомляє омбудсменка Людмила Денісова, учора лише за одну годину через пережите сексуальне насильство звернулися 10 осіб. Із них 8 постраждалих – зґвалтовані неповнолітні. Зокрема, двоє хлопчиків 10 років.

Омбудсменка розповіла, що лише за останню добу отримали 56 дзвінків, а також розповіла про випадки звірств, які скоїли окупанти.

«Трійнята 9 років, дівчата. Зґвалтовані рашистами, мають тяжкі травми статевих органів. Усе це на очах у матері, вона в шоковому стані. Ізюм. Звернулася мама, на її очах дев’ятимісячну донечку зґвалтували свічкою. Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер. Дівчинка двох років, ґвалтували двоє, залишилася живою. Зґвалтовані чоловіки 67 та 78 років», – написала омбудсменка.

Денісова наголосила, що перелічені злочини є порушенням не лише норм міжнародного гуманітарного права, а й самої його «суті та моралі цивілізованого світу».

«Я закликаю наших партнерів в усьому світі посилювати санкційний тиск на рф, надавати Україні наступальну зброю, долучатися до розслідувань злочинів рашистів у нашій державі!» – написала вона.

Фото: Alexey Furman

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.