Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяВ Україні запустили грантову програму для підприємиць. Як отримати допомогу

Для створення, масштабування або релокації бізнесу

ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі» за підтримки фонду USAID запустили грантову програму для підприємиць. У межах проєкту 15 підприємств, створених українками, отримають кошти для створення, відновлення, масштабування або релокації бізнесу. Про це повідомляє Ain.ua.

Подати заявку на грант може кожна жінка, яка тільки розпочинає чи розвиває свою справу або ж керує сімейним бізнесом. Загальний фонд становить 1,5 мільйона гривень. Сума допомоги залежатиме від мети запропонованого проєкту і його кінцевих показників ефективності.

Серед напрямів бізнесу, які можуть отримати грант: забезпечення безперебійної діяльності (транспортування, наявність сировини), вихід бізнесу на іноземні ринки, маркетингова підтримка, а також надання допомоги з релокацією в безпечні райони.

Для участі в програмі потрібно вказати особисті дані й особливості діяльності, серед яких:

  • категорія бізнесу (малий, середній, великий);
  • вид діяльності (освіта, туризм, виробництво, торгівля, IT тощо);
  • кількість працівників;
  • актуальні потреби бізнесу, для яких потрібні кошти (логістична релокація в безпечні регіони, створення нового підприємства, вихід на іноземні ринки, маркетингова підтримка тощо);
  • обґрунтування бізнес-плану (потенційне залучення інвестицій, запланований дохід і прибуток, збільшення кількості робочих місць тощо).

Прийом заявок учасниць триває до 5 червня, а результати оголосять уже 7 червня. Переходьте за посиланням, щоб подати заявку на грант.

Згідно з дослідженнями YouСontrol, починаючи з 2010 року, кількість ФОП, відкритих жінками, на 25 тисяч більша, ніж тих, які відкрили чоловіки. Проте у справах заснування компаній чоловіки переважають утричі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.