Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: онлайн-лекції з експертами у сфері бізнесу та гуманітарних наук

Для підготовки українців до післявоєнного відродження держави

ReInforceUA: Бізнес-школа МІМ запустила загальнонаціональний освітній проєкт для української бізнес-спільноти. Його мета – підготувати бізнес-спільноту України до післявоєнного відродження держави.

Проєкт включає серію онлайн-лекцій з відомими світовими експертами у сфері економіки, бізнесу та гуманітарних наук. Учасники можуть слухати лекції як мовою оригіналу, так і в синхронному перекладі українською.

Спікерами будуть викладачі університету Карнегі-Меллон, Лондонського університету, Кембриджа, Колумбійського університету тощо, а також відомі експерти. Зокрема, це президентка міжнародної асоціації бізнес-шкіл AACSB Керін Бек Дадлі та Макс Левчин – американський підприємець українського походження, співзасновник і головний інженер PayPal, віцепрезидент із розроблення в компанії Google.

За словами авторів ініціативи, повномасштабна війна повністю змінила бізнес-ландшафт в Україні. Інформація з лекцій має допомогти зміцнити економіку воєнного часу та фундаментально підготуватися до післявоєнного відновлення України.

Старт проєкту відбудеться 15 червня, о 18:00. Щоб долучитися, потрібно зареєструватися на сайті. Після реєстрації користувач отримуватиме анонси та посилання на лекції.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.