Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя Швидко зняти стрес. Застосунок 5 Minute Yoga, з простими вправами на щодень

Тримаємо тіло й думки в балансі

Під час війни багато українців перейшли на формат роботи онлайн, що передбачає проведення робочого дня в позі сидячи.

Довге перебування в одному положенні призводить до болю в спині й може провокувати застій лімфи. Тому варто «перериватися» на зарядку або ж йогу.

У безкоштовному застосунку 5 Minute Yoga є вправи зі «швидкої йоги», що допоможуть зняти стрес, сформувати м’язовий корсет, розвинути гнучкість і поліпшити метаболізм. Робіть йогу вранці, щоб прокинутися або ж використовуйте заняття під час робочого дня, щоб зарядитись енергією. Вагітним і людям, котрі мають хронічні захворювання, розробники радять займатися йогою з інструктором.

У 5 Minute Yoga є прості асани на щодень. Програма підказує, у якій послідовності їх виконувати. Вправи стартують від елементарних до складніших. Заняття складається з 5 поз йоги. Асани продемонстровані через інфографіку й мають детальний опис, щоб їх виконання було правильним. Слід дотримуватися інструкцій з виконання асан. Це підвищить їхню ефективність і не зашкодить вашому тілу. Інтерфейс застосунку представлений доступною англійською.

Щодня застосунок пропонує нові асани, що міксуються з уже засвоєними. Функція таймера забезпечує виконання пози протягом правильної кількості часу. Заняття займає 5 хвилин.

Установіть нагадування, і застосунок сповістить вас про початок тренування. У програмі є й платні опції з прослуховування медитативної музики, і підписка на складніші заняття.

Завантажити 5 Minute Yoga можна на Play Market.

Текст: Галина Данилюк

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.