Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяВиробник засобів жіночої гігієни випустив рекламу проти стигматизації місячних

Автори закликали не виправдовуватися щодо своїх симптомів

Виробник засобів жіночої гігієни Midol випустив серію відео «Справжня причина: соціальний експеримент» із закликом не соромитися менструації і боротися зі стигмою щодо симптомів місячних.

Ролик випустили в межах кампанії «Комфорт – це сила». У попередніх роликах компанії людей із місячними закликали припинити вибачатися за менструацію та приховувати її симптоми.

Проєкт спирається на опитування, яке свідчить про те, що лише близько половини людей, які мають менструацію, відчувають себе комфортно, говорячи правду, коли їм доводиться змінювати плани в повсякденному житті через місячні.

У роликах люди замість того, щоб виправдовуватися, чесно кажуть, що не можуть щось зробити, бо погано почуваються через місячні.

«Як люди, які мають місячні, ми відчуваємо тиск, щоб приховувати або виправдовуватися через менструацію. Ті, хто стикався з виснажливими та дратівливими симптомами місячних, розуміють, що це не те, про що можна забути й ігнорувати», – поділилася лікарка та партнерка Midol Чаріс Чемберс.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.