Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяМи не поступимося своєю державністю, яку так тяжко виборювали – Маляр

Заступниця міністра оборони опублікували допис до Дня Української Державності

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр опублікувала допис до Дня Української Державності. Сьогодні, 28 липня, українці вперше відзначають цей день.

Маляр додала цитату Ліни Костенко про те, що по Україні «пройшли всі катки історії, відпрацьовані всі види випробувань і що «в умовах сучасного світу їй немає ціни».

«Ліна Костенко дуже влучно вмістила думку тієї реальності, у якій ми сьогодні живемо. Багато поколінь нашого народу боролися за право мати свою країну, і сьогодні ми відстоюємо нашу державність у війні з російським агресором [...] Найбільша помилка окупантів в тому, що Кремль послав рабів підкорювати вільних», – написала заступниця міністра оборони.

Заступниця міністра оборони наголосила, що наші захисники й захисниці впевнено тримають фронт, а керівництво держави, дипломатичні служби й інші органи невтомно працюють на своєму фронті, як і всі українці.

«Ми обов’язково вийдемо з цієї війни Переможцями й не поступимося своєю державністю, яку так тяжко виборювали», – підсумувала Маляр.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.