Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяВ Україні запустили курс зі стресостійкості й мотивації для жінок

Безкоштовні лекції з підвищення рівня психологічної стійкості

Happy Monday та ООН Жінки в Україні у співпраці з Офісом віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції анонсували безкоштовний курс самозарадності в межах проєкту Women For The Future.

Унаслідок війни багато українок втратили роботу та/або джерела доходу й сьогодні шукають нові можливості для професійного розвитку та працевлаштування. Курс покликаний допомогти тим, кому складно адаптуватися до нових обставин та знайти в собі сили й мотивацію перейти до активних дій.

Курс складається з 8 інтерактивних онлайн-лекцій, у яких учасницям допоможуть розібратися в інструментах підвищення рівня психологічної стійкості учасниць, а саме – адаптації до стресу, здатності «приходити до тями» після важкого досвіду й шукати мотивацію в умовах війни. Серед експерток – психологині, лікарки, спеціалістки по роботі з персоналом

Лекції проводитимуть у форматі YouTube-трансляцій щотижня, починаючи з 11 серпня. Реєстрація на курс доступна за посиланням. Більше про серію онлайн-лекцій читайте тут.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.