Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяАкторки виступили за присутність координатора інтимності на зйомках після критики посади

Після того, як актор Шон Бін виступив проти роботи координатора

Американські акторки публікують заяви на підтримку роботи координатора інтимних сцен на знімальному майданчику після заяв актора Шона Біна («Гра Престолів»), який розкритикував посаду. Про це пише Deadline.

Обговорення почалися після того, коли Бін дав інтерв’ю тижневику Times of London. У розмові актор заявив, що не є прихильником роботи координаторів інтимності, оскільки вони можуть «зіпсувати спонтанність» цих сцен. «Я думаю, що природна поведінка коханців була б зруйнована, якщо хтось зведе її до технічної вправи. Це б заважало мені», – сказав актор.

Коли інтерв’юер зауважив, що координатори були відповіддю на #MeToo, щоб допомогти акторкам почуватися в безпеці на знімальному майданчику, Бін відповів, що це «залежить від акторки».

Після публікації інтерв’ю слова Біна активно поширюють у мережі, дедалі більше відомих акторок почали висловлювати протилежний погляд.

Зокрема, акторка Рейчел Зеглер («Вестсайдська історія») зауважила, що «координатори інтимних сцен створюють безпечне середовище для акторів». Прямо відповідаючи на твердження Біна, вона написала: «Спонтанність під час інтимних сцен може бути небезпечною. Прокиньтеся».

Джаміла Джаміль («Жінка-халк») прямо відповіла на твердження Біна про «технічні вправи». «Це має бути лише технічно. Це як трюк. Наша робота як акторів полягає в тому, щоб це не виглядало технічно. Ніхто не хоче імпровізованого обмацування», – наголосила акторка.

На слова Біна також відреагувала його партнерка в зйомках серіалу «Крізь сніг» Лена Голл. «Я справді відчуваю, що координатори інтимності є бажаним доповненням до знімального майданчика, і думаю, що вони також можуть допомогти з травмою, яку актори могли пережити на інших зйомках. Іноді вони вам потрібні, іноді ні, але кожна людина, сцена й досвід можуть бути різні», – зауважила акторка.

Фото: instagram/rachelzegler

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.