Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяUNFPA Україна представив платформу психологічної підтримки для підлітків

Щоб розібратися у власному емоційному стані

До Дня молоді, який відзначають 12 серпня, представництво фонду ООН в галузі народонаселення в Україні (UNFPA Україна) за підтримки уряду Великої Британії перезапустили підлітковий проєкт «Не дрібниці».

На оновленій платформі підлітки зможуть розібратися у власному емоційному стані, який постійно змінюється через війну, підтримати своє ментальне здоров’я й отримати фахові психологічні консультації. Окрім тем здорових і токсичних стосунків, у проєкті говоритимуть про емоції, почуття й переживання, які спричинила або загострила війна.

Проєкт поширений на декілька майданчиків: сайт, сторінка в інстаграмі, а також чат-бот. В останньому можна пройти попередній чек-ап емоційного стану й визначитись із проблемою, що хвилює.

Окремий компонент проєкту – освітній. Прямо в чат-боті є вправи на заспокоєння, що допоможуть впорядкувати думки, а в інстаграмі – регулярні прямі ефіри з психологами/-инями. На сайті представлені картки-гайди, які коротко й доступно розкривають важливі питання.

Ідею реалізувала креативна агенція ISD Group у співпраці з МГО «Молодвіж».

Нагадаємо: Wonderzine Україна запустили платформу «Її підтримка», покликану надавати безкоштовну психологічну допомогу для жінок та ЛГБТ-спільноти в Україні й за кордоном.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.