Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяПокоління Х виявилося креативнішим і розумнішим, ніж міленіали – дослідження

Покоління Х виявилося креативнішим і розумнішим, ніж міленіали – дослідження
 — Життя на Wonderzine

Творчість, розуміння й математичні здібності

Учені з Гарварда з’ясували, що представники покоління Х (люди у віці 40–50 років) розумніші й креативніші, ніж міленіали. Зокрема, вони виявили три сфери розумової діяльності, які найкраще «даються» поколінню Х і є важливими для бізнесу.

У дослідженні взяли участь більше 3 мільйонів людей. Їм пропонували пройти тест на когнітивні здібності на спеціальних сайтах. У результаті з’ясувалося, що з віком поліпшується здатність підраховувати й вирішувати в розумі арифметичні задачі. Це дозволяє представникам покоління Х швидко помічати фальшиву статистику й очевидні помилки в електронних табличках.

Інша сфера стосується розуміння. На думку вчених, до 50 років люди накопичують корисні знання з різних предметів, а тому їм легше зрозуміти, як взаємопов’язані різні теми. Це пояснює, чому представники покоління Х можуть бути кращими наставниками, ніж їхні молодші колеги.

Насамкінець дослідження показало, що саме в зрілому віці людям удається створювати кращі твори мистецтва. Водночас головною перевагою мілленіалів є можливість засвоювати велику кількість інформації за короткий час.

Обкладинка: Rawpixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.