Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяУ ресторані в Нью-Йорку спалили стіл, за яким обідали Вайнштейн та Епштейн

Їх обох звинувачують у сексуальних злочинах

У нью-йоркському ресторані спалили стіл, за яким часто сиділи Джеффрі Епштейн і Гарві Вайнштейн. Обох чоловіків звинувачують у сексуальному насильстві, пише CNN.

Власник закладу 75 Main Зак Ердем розповів, що обоє вони обідали за першим столиком, тож він хотів стерти імена Епштейна та Вайнштейна з історії його ресторану.

«Коли я замислювався над тим, як Джеффрі Епштейн сидів за цим столом, я лише міг подумати про те, що потрібно спалити цей стіл і переконатися, що мій ресторан не буде заплямований», − розповідає Зак Ердем.

«Я дістав молоточок і пальне, і я зламав стіл, спалив і викинув у сміття. Насправді це так добре. Зараз мені більше не потрібно думати про цих хлопців», − каже власник. Він додав, що в закладі не раді людям, які кривдять жінок.


Гарві Вайнштейна звинувачують у сексуальних злочинах проти понад 80 жінок. Вони розповідають, що піддавалися домаганням і сексуальному насильству з боку Вайнштейна протягом багатьох років. У березні режисера засудили до 23 років ув’язнення за сексуальні злочини та насильство.

Джеффрі Епштейн – американський мультимільйонер, фінансист і зареєстрований сексуальний злочинець. Його звинувачують у торгівлі неповнолітніми з метою сексуальної експлуатації. Через місяць після арешту чоловік помер у тюремній камері. За офіційною заявою, це було самогубство.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.