Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяВиробник Barbie випустить ляльок, які займаються політикою

Щоб надихнути дівчат на політичне лідерство

Компанія Mattel випустить серію ляльок Barbie, які займаються політикою. Напередодні виборів новий набір підкреслює важливість голосування та власної позиції.

До нового набору ввійшли чотири ляльки з різними ролями: кандитатка в президенти, менеджерка політичної кампанії, фандрейзерка та лялька-виборець. Завдяки новим лялькам Mattel хоче показати дівчатам важливість політичної команди, які працюють разом, щоб виграти вибори.

«Починаючи з 1959 року, Barbie підтримує дівчат і заохочує їх бути лідерками в класі, спільноті чи колись у країні. Оскільки менше третини обраних лідерів у США є жінками, а темношкірі жінки ще менше представлені на цих посадах, ми створили команду Barbie з різноманітним набором ляльок. Наша мета − зняти бар’єри для лідерства, надати дівчатам інструменти уявляти та грати свої майбутні ролі», − розповіла глобальна керівниця Barbie & Dolls Ліза МакКейн.

Бренд співпрацює з некомерційною компанією She Should Run. Вона допомагає й підтримує жінок, які хочуть стати політиками. Mattel фінансує компанію для того, щоб молоді дівчата могли пройти курси політичного лідерства.

«З майбутніми виборами та нинішнім поштовхом до рівності, 2020 рік − це неймовірний час, щоб ми надихнули молодих жінок і дівчат на лідерство. Розуміння ролі, яку ми відіграємо в наданні можливостей нашим донькам − це перший крок. Ми повинні вести здорові розмови вдома й заохочувати цікавість [до політики та лідерства]», − каже Ерін Лус Кутраро, гендиректорка She Should Run.

Фото: Mattel

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.