Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяБатько Брітні Спірс назвав рух #FreeBritney «теорією змови»

І заперечив звинувачення прихильників цього руху

Батько Брітні Спірс і її опікун Джеймі Спірс заперечив «конспірологічну теорію» про те, що співачку опікують проти її волі, як вважають прихильники руху #FreeBritney, пише Page Six.

За його словами, це «жарт», якщо люди вірять у те, що в нього є злочинні наміри проти своєї дочки.

«Усі ці теоретики змови нічого не знають. Світ не має поняття. Вирішувати, що найкраще для моєї дочки, буде суд Каліфорнії. А інших це не стосується», − сказав він.

Джеймі Спірс також заперечив чутки, що він таємно забирав гроші зі статків Брітні Спірс.

«Я маю щороку звітувати про те, скільки грошей витратив. Якого чорта я щось крав би? Я люблю свою дочку. Я люблю всіх своїх дітей. Але це наша справа. Це приватне», − підкреслив він.

З 2008 року опікуном Брітні Спірс є її батько: без його згоди співачка не може витрачати гроші, наймати юриста та навіть одружуватися. Офіційно Брітні перебуває в опікунстві до 22 серпня 2020 року, тоді суд буде вирішувати, продовжувати його чи ні.

Прибутки Брітні Спірс становлять близько 59 мільйонів доларів, проте її батько фактично контролює статки співачки вже 12 років. Крім того, суд призначив йому щорічні виплати в розмірі 130 тисяч доларів з грошей Брітні Спірс за опікунство над нею.


 Що відбувається з Брітні Спірс і чому фанати проти продовження опікунства над нею, читайте в статті Wonderzine Україна.

Обкладинка: Брітні Спірс

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.