Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Наші голоси повинні бути почуті»: Тихановська записала нове звернення до білорусів

І збирає підписи тих, хто голосував за неї

Світлана Тихановська, головна опонентка президента Білорусі Олександра Лукашенка, записала нове відеозвернення до білорусів, які виходять на протести проти результатів голосувань.

«За останні кілька місяців ми зробили неможливе. Ще пів року тому ніхто не вірив, що білоруси зможуть обʼєднатися й сказати «ні» старій владі. Але це сталося. Ми прийшли на виборчі дільниці й зробили свій вибір», − сказала вона.

Тихановська також подякувала виборцям, які голосували за неї. «Я хочу сказати «спасибі» кожній людині, кожному виборцю, який проголосував за мене, за зміни в нашій країні. І нас, прихильників змін, більшість. Цьому є документальне підтвердження − копії протоколів», − розповіла вона.

За словами кандидатки в президенти, там, де комісія рахувала голоси чесно, підтримка Тихановської становила 60–70 %, а на одній дільниці вона отримала 90 % голосів.

Також Тихановська звернулася до чинної влади й закликала її зупинити насильство на вулицях і піти на діалог. «Я прошу всіх мерів 15 і 16 серпня виступити організаторами мирних масових зборів у кожному місті», − звернулася вона до мерів міст.

Світлана Тихановська почала збір підписів усіх, хто проголосував за її кандидатуру на виборах 9 серпня.

«Давайте разом захистимо наш вибір. Підпишіться за те, що ви голосували за мене. Будь ласка, не залишайтеся осторонь. Наші голоси повинні бути почутими», − підкреслила вона.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.