Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: художниця Моніка Ернандес, яка розкриває тему можливостей темношкірих жінок

«Ми мовчазні робітники»

Художниця Моніка Ернандес народилася 1995 року в Домініканській Республіці, у шість років вона переїхала в Бронкс. Дівчина вивчала мистецтво в Хантерському коледжі в Нью-Йорку. На її рахунку – колаборація з VSCO, участь у 8 групових та організація власної виставки.

«Моя робота за своєю суттю є образною. Картина – це полотно, яке висить на стіні. Воно має бути помітне. Темношкірих жінок не висвітлюють у медіа. Ми – скелет моди та культури. Доглядальниці чужих дітей і прибиральниці чужих будинків. Ми мовчазні робітники. Моя робота спрямована не тільки на розширення можливостей темношкірих жінок. Радше я сприймаю це як питання, як це бути мною та яким є мій досвід. В історії мистецтва ми вивчаємо білих художників, які пишуть картини з оголеними жінками. Я хочу це змінити», – пояснює Ернандес.

Оригінальний смак Моніки проявляється не тільки в її картинах, а й в усьому, що дівчина висвітлює в інстаграмі: ось вона з волоссям на тілі позує в нижній білизні, ось показує, як інтегрувати яскравий одяг в образ, що виглядає невимушено, а ось танцює у своїй студії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.